Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vostok Cherepahy Kazakhmys Utki
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
17 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 18.4
zwak Schieten matig
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Voyeikov rent richting de bal. Voyeikov geeft een lange en hoge pass. Mazbaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bragin verovert de bal door een tackle van achteren. Bragin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Mazbaev verovert de bal door een tackle van achteren. Mazbaev passt de bal in één keer door. Bragin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bragin draait met de bal, schiet en ... Karpin probeert de bal met de borst te controleren. Maymakov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Frolov rent richting de bal. Otarbaev onderschept slim de pass. Otarbaev met een sublieme pass. Krasnoslobodtsev is nu in balbezit. Krasnoslobodtsev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Mazbaev is nu in balbezit. Karakenov onderschept slim de pass. Karakenov geeft een hoge lob. Bragin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bragin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Frolov geeft de bal voor. Radovskiy rent richting de bal. Voyeikov verovert de bal door een tackle van achteren. Voyeikov schiet op doel. Maymakov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vostok Cherepahy - Kazakhmys Utki 1:0

22e minuut.
Bragin rent richting de bal. Vassilchenko is nu in balbezit. Bragin rent richting de bal. Vassilchenko rent richting de bal. Vassilchenko draait met de bal, schiet en ... Paal! Radovskiy heeft problemen om de bal te vangen. Bragin is nu in balbezit. Bragin haalt uit met een fantastische trap. Radovskiy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vostok Cherepahy - Kazakhmys Utki 2:0

31e minuut.
Krasnoslobodtsev bereikt de bal nog maar net als eerste. Frolov verovert de bal door een tackle van achteren. Frolov passt de bal in één keer door. Bragin rent richting de bal. Bragin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Tolstikov probeert naar een medespeler te passen. Asanbaev heeft problemen om de bal te vangen. Krasnoslobodtsev met een sublieme pass. Otarbaev rent richting de bal. Otarbaev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vostok Cherepahy 33%, Kazakhmys Utki 67%.
Vostok Cherepahy - Kazakhmys Utki 2:0

52e minuut.
Klungelig pakt Asanbaev de bal. Krasnoslobodtsev is nu in balbezit. Krasnoslobodtsev passt de bal zonder na te denken. Otarbaev rent richting de bal. Otarbaev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Karakenov is nu in balbezit. Karakenov met een sublieme pass. Vassilchenko rent richting de bal. Vassilchenko haalt uit met een fantastische trap. Maymakov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vostok Cherepahy - Kazakhmys Utki 3:0

74e minuut.
Vassilchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazbaev onderschept slim de pass. Bragin bereikt de bal nog maar net als eerste. Vassilchenko is nu in balbezit. Vassilchenko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Asanbaev passt de bal met de wreef. Frolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Frolov speelt de bal door. Bragin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bragin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Poltaranin probeert naar een medespeler te passen. Tolstikov rent richting de bal. Novopashin begaat een overtreding. Novopashin krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Tolstikov raakt geblesseerd tijdens het duel. Poltaranin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Karpin probeert de bal met de borst te controleren. Bragin rent richting de bal. Bragin schiet op doel. Maymakov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vostok Cherepahy - Kazakhmys Utki 4:0

88e minuut.
Bragin rent richting de bal. Radovskiy probeert naar een medespeler te passen. Bragin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vassilchenko rent richting de bal. Vassilchenko schiet op doel. Maymakov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vostok Cherepahy 46%, Kazakhmys Utki 54%.
Vostok Cherepahy - Kazakhmys Utki 4:0