Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shaab El-Saloum Kabier Shebeen
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten average
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Rouag onderschept slim de pass. Rouag geeft een lange en hoge pass. Daar is Ighil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taos verovert de bal door een tackle van achteren. Taos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tlemçani met een snelle inworp. Benmoussa rent richting de bal. Sansal verovert de bal door een tackle van achteren. Sansal schiet op doel. Ousserir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Shaab El-Saloum - Kabier Shebeen 0:1

14e minuut.
Taos verovert de bal door een tackle van achteren. Ighil rent richting de bal. Sansal onderschept slim de pass. Sansal haalt uit met een fantastische trap. Ousserir maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shaab El-Saloum - Kabier Shebeen 0:2

22e minuut.
Ighil geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nourredine zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sansal rent richting de bal. Sansal haalt uit met een fantastische trap. Ousserir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Shaab El-Saloum - Kabier Shebeen 0:3

33e minuut.
Badji geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Naima met de inworp. Sansal is nu in balbezit. Sansal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Mendil trapt de bal weg. Badji heeft problemen om de bal te vangen. Chouia speelt de bal door. Kadir is nu in balbezit. Kadir schiet op doel. Mendil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kadir bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadir schiet op doel. Mendil bokst de bal weg. Daar is Nezzar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shaab El-Saloum 65%, Kabier Shebeen 35%.
Shaab El-Saloum - Kabier Shebeen 0:3

49e minuut.
Chouia is nu in balbezit. Sansal onderschept slim de pass. Tlemçani rent richting de bal. Sansal onderschept slim de pass. Sansal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Shaab El-Saloum - Kabier Shebeen 0:4

50e minuut.
Benounes passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kadir de bal. Taos verovert de bal door een tackle van achteren. Sansal rent richting de bal. Sansal haalt uit met een fantastische trap. Ousserir bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Rouag rent richting de bal. Rouag passt de bal in één keer door. Ighil rent richting de bal. Taos verovert de bal door een tackle van achteren. Taos schiet op doel. Ousserir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Daar is Nazef, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kadir bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazef tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nazef krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shaab El-Saloum 47%, Kabier Shebeen 53%.
Shaab El-Saloum - Kabier Shebeen 0:4