Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brigada Ameba Gasaocari Abscesi
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
36% Spel op eigen helft 64%
15 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 17
unsatisfactory Schieten hopeless
weak Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Khurtsilava bereikt de bal nog maar net als eerste. Balalashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Balalashvili geeft een lange en hoge pass. Daar is Stephanishvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khukhia bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Makasarashvili is nu in balbezit. Khukhia is nu in balbezit. Makasarashvili rent richting de bal. Khukhia verovert de bal door een tackle van achteren. Khukhia schiet op doel. Sisauri bokst de bal weg. Khukhia rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brigada Ameba - Gasaocari Abscesi 1:0

25e minuut.
Sisauri probeert naar een medespeler te passen. Chavchavadze is nu in balbezit. Kontselidze begaat een overtreding. Kontselidze krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Gvirchishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Gakharia begaat een overtreding. Gvirchishvili raakt geblesseerd tijdens het duel. Makasarashvili zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kontselidze is nu in balbezit. Chavchavadze onderschept slim de pass. Chavchavadze schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Balalashvili met een sublieme pass. Makasarashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Khukhia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Khukhia krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Chavchavadze passt de bal zonder na te denken. Kasradze is nu in balbezit. Kasradze passt de bal zonder na te denken. Daar is Khukhia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khukhia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Brigada Ameba - Gasaocari Abscesi 2:0

42e minuut.
Kasradze geeft een hoge lob. Khurtsilava bereikt de bal nog maar net als eerste. Khukhia rent richting de bal. Khukhia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Brigada Ameba - Gasaocari Abscesi 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brigada Ameba 34%, Gasaocari Abscesi 66%.
Brigada Ameba - Gasaocari Abscesi 3:0

64e minuut.
Tolordava speelt de bal door. Makasarashvili controleert de bal met de borst. Tolordava is nu in balbezit. Gakharia verovert de bal door een tackle van achteren. Gakharia passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Gvirchishvili probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mushkudiani rent richting de bal. Mushkudiani passt de bal in één keer door. Khukhia is nu in balbezit. Khukhia haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brigada Ameba 38%, Gasaocari Abscesi 62%.
Brigada Ameba - Gasaocari Abscesi 3:0