Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Novyje Myshi Sintez Diatly
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 18.2
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen hopeless


2e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kaliev trapt de bal weg van het doel. Daar is Chureev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solarev is nu in balbezit. Solarev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Shkot speelt de bal door. Klungelig pakt Abdulov de bal. Abdulov passt de bal zonder na te denken. Bolshakov rent richting de bal. Bolshakov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Chureev is nu in balbezit. Chureev geeft een lange en hoge pass. Kurmaev probeert de bal met de borst te controleren. Nurgaliev rent richting de bal. Nurgaliev schiet op doel. Artygaliev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Orakbaev passt de bal in één keer door. Abdulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdulov passt de bal zonder na te denken. Bolshakov is nu in balbezit. Bolshakov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Nurgaliev passt de bal in één keer door. Daar is Kurmaev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tyutyunik onderschept slim de pass. Nurgaliev onderschept slim de pass. Nurgaliev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Novyje Myshi - Sintez Diatly 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Novyje Myshi 54%, Sintez Diatly 46%.
Novyje Myshi - Sintez Diatly 1:0

53e minuut.
Tsvetkov met een sublieme pass. Esatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Esatov passt de bal met de wreef. Bolshakov is nu in balbezit. Bolshakov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Nurkin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mamonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamonov geeft een lange en hoge pass. Kurmaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmaev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Nurkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsvetkov onderschept slim de pass. Tsvetkov passt de bal met de wreef. Bolshakov rent richting de bal. Bolshakov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Shkot met de inworp. Abdulov is nu in balbezit. Abdulov geeft een lange en hoge pass. Tsvetkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsvetkov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Novyje Myshi 55%, Sintez Diatly 45%.
Novyje Myshi - Sintez Diatly 1:0