Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Keden Kuricy Tobol Trolli
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Azovskiy passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Utegenov de bal. Utegenov speelt de bal door. Kazybekov is nu in balbezit. Kazybekov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Bikeev passt de bal met de wreef. Danaev rent richting de bal. Baimbetov is nu in balbezit. Danaev onderschept slim de pass. Danaev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Keden Kuricy - Tobol Trolli 0:1

15e minuut.
Syzdykov geeft de bal voor. Bikchentaev rent richting de bal. Azovskiy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bikchentaev raakt geblesseerd tijdens het duel. Artygaliev met een snel genomen vrije trap. Meshkov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Artygaliev met een sublieme pass. Bikeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Baimbetov zijn tegenspeler op de grond. Baimbetov krijgt een gele kaart. Bikeev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Artygaliev wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Kirov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bikeev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bikeev probeert naar een medespeler te passen. Danaev rent richting de bal. Danaev haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Nizovtsev verovert de bal door een tackle van achteren. Bikeev onderschept slim de pass. Bikeev probeert naar een medespeler te passen. Daar is Danaev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Danaev haalt uit met een fantastische trap. Paal!

31e minuut.
Samchenko geeft een lange en hoge pass. Syzdykov heeft problemen om de bal te vangen. Bikeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikeev schiet op doel. Meshkov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Keden Kuricy - Tobol Trolli 0:2

45e minuut.
Kurmaev geeft de bal voor. Nizovtsev kopt de bal weg. Artygaliev kan de bal niet met de borst controleren. Kazybekov is nu in balbezit. Kazybekov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Keden Kuricy 56%, Tobol Trolli 44%.
Keden Kuricy - Tobol Trolli 0:2

49e minuut.
Baimbetov rent richting de bal. Baimbetov geeft de bal voor. Kuznetsov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kazybekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazybekov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Muminov onderschept slim de pass. Muminov geeft een hoge lob. Daar is Syzdykov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Danaev rent richting de bal. Danaev draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Meshkov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Muminov geeft een hoge lob. Vassilchenko rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Labodovski. Labodovski krijgt een gele kaart. Vassilchenko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Baimbetov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Kazybekov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kazybekov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Keden Kuricy 60%, Tobol Trolli 40%.
Keden Kuricy - Tobol Trolli 0:2