Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ikki Bush FSC Ajoyib
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 15.8
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Attorliqov passt de bal met de wreef. Quradov rent richting de bal. Pulimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Axmedov onderschept slim de pass. Axmedov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ikki Bush - FSC Ajoyib 0:1

23e minuut.
Pulimov geeft een lange en hoge pass. Boylamov is nu in balbezit. Yusupov verovert de bal door een tackle van achteren. Bahoyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahoyev draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ikki Bush 43%, FSC Ajoyib 57%.
Ikki Bush - FSC Ajoyib 0:1

72e minuut.
Pulimov geeft een lange en hoge pass. Kayumov bereikt de bal nog maar net als eerste. Axmedov bereikt de bal nog maar net als eerste. Quradov bereikt de bal nog maar net als eerste. Quradov schiet op doel. Zelganov bokst de bal weg. G`ilos heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ikki Bush - FSC Ajoyib 0:2

75e minuut.
Ertig`anov verovert de bal door een tackle van achteren. Ertig`anov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ho`qo`rov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bahoyev geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Yusupov is nu in balbezit. Bahoyev onderschept slim de pass. Bahoyev passt de bal in één keer door. Boylamov is nu in balbezit. Boylamov draait met de bal, schiet en ... Olchanov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ikki Bush 45%, FSC Ajoyib 55%.
Ikki Bush - FSC Ajoyib 0:2