Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
O`sha Oshlik Ikki Bush
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


15e minuut.
Zelganov met een sublieme pass. Narhov kopt de bal weg. Babulidov heeft problemen om de bal te vangen. Talikov rent richting de bal. Talikov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Ho`qo`rov kopt de bal weg. Babulidov rent richting de bal. Babulidov passt de bal met de wreef. Talikov rent richting de bal. Talikov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
O`sha Oshlik - Ikki Bush 1:0

25e minuut.
Lachubov is nu in balbezit. Lachubov geeft een hoge lob. Didasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Boylamov onderschept slim de pass. Boylamov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Boylamov bereikt de bal nog maar net als eerste. Boylamov haalt uit met een fantastische trap. Pedirov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
O`sha Oshlik - Ikki Bush 1:1

40e minuut.
G`iratov geeft een lange en hoge pass. Narhov met een sublieme pass. Pulimov heeft problemen om de bal te vangen. Odmiyev is nu in balbezit. Odmiyev geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
O`sha Oshlik - Ikki Bush 2:1

45e minuut.
Narhov met een sublieme pass. Vokiyev is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Talikov. Talikov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: O`sha Oshlik 39%, Ikki Bush 61%.
O`sha Oshlik - Ikki Bush 2:1

55e minuut.
Lachubov probeert de bal aan de voet te houden. Kayumov is nu in balbezit. Kayumov geeft de bal voor. Boylamov rent richting de bal. Boylamov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Bahoyev passt de bal in één keer door. Babulidov speelt de bal door. Vokiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Talikov onderschept slim de pass. Talikov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Kalasidirov is nu in balbezit. Talikov onderschept slim de pass. Kalasidirov rent richting de bal. Kalasidirov geeft de bal voor. Talikov probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Vokiyev geeft een hoge lob. Varelaqov kopt de bal weg. Babulidov met een sublieme pass. Talikov is nu in balbezit. Talikov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: O`sha Oshlik 46%, Ikki Bush 54%.
O`sha Oshlik - Ikki Bush 2:1