Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sovun Olma FSC Bola yoq
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten weak
weak Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


39e minuut.
Qalamov rent richting de bal. Qalamov passt de bal in één keer door. Inisov rent richting de bal. Saksaulov is nu in balbezit. Saksaulov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Babayev geeft een lange en hoge pass. Asabayev kopt de bal weg. Mimiratov rent richting de bal. Mimiratov draait met de bal, schiet en ... Qarsimov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sovun Olma - FSC Bola yoq 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sovun Olma 44%, FSC Bola yoq 56%.
Sovun Olma - FSC Bola yoq 0:1

49e minuut.
Abraimov is nu in balbezit. Abraimov haalt uit met een fantastische trap. Qurtibov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aslanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Aslanov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Asabayev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Qursimov is nu in balbezit. Asabayev legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Qursimov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mimiratov zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sovun Olma - FSC Bola yoq 0:2

59e minuut.
Inisov passt de bal in één keer door. Kayumov rent richting de bal. Mimiratov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mimiratov krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Kayumov probeert naar een medespeler te passen. Dalkitov kopt de bal weg. Daar is Bodirov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Qalamov is nu in balbezit. Qalamov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Daar is Babayev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saksaulov rent richting de bal. Saksaulov probeert naar een medespeler te passen. Inisov rent richting de bal. Inisov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Qarsimov probeert naar een medespeler te passen. Mirzo rent richting de bal. Met opzet legt Qursimov zijn tegenspeler op de grond. Qursimov krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Darslikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Darslikov passt de bal zonder na te denken. Qurtibov rent richting de bal. Mimiratov rent richting de bal. Mimiratov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Saksaulov is nu in balbezit. Saksaulov passt de bal met de wreef. Inisov rent richting de bal. Inisov haalt uit met een fantastische trap. Rezavorov probeert de bal aan de voet te houden. Kayumov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sovun Olma 51%, FSC Bola yoq 49%.
Sovun Olma - FSC Bola yoq 0:2