Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yoq Cheqilmasin Ochiq Jon
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 17.5
hopeless Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Kulatirov is nu in balbezit. Talikov onderschept slim de pass. Asabayev is nu in balbezit. Talikov rent richting de bal. Talikov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Kulatirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulatirov passt de bal met de wreef. Attorlikov is nu in balbezit. Sakarov onderschept slim de pass. Sakarov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Kulatirov passt de bal in één keer door. Talikov rent richting de bal. Durmoqov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Talikov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Asabayev neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Yoq Cheqilmasin - Ochiq Jon 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yoq Cheqilmasin 47%, Ochiq Jon 53%.
Yoq Cheqilmasin - Ochiq Jon 0:1

48e minuut.
Asabayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Asabayev geeft de bal voor. Bahoyev is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nokirov zal de hoekschop nemen. Chanadayev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Asenov heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Yoq Cheqilmasin - Ochiq Jon 0:2

55e minuut.
Baxtliyev is nu in balbezit. Attorlikov verovert de bal door een tackle van achteren. Attorlikov geeft de bal voor. Talikov controleert de bal met de borst. Talikov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Baxtliyev probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sakarov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sakarov passt de bal zonder na te denken. Faridov rent richting de bal. Faridov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Daar is Buzmoqov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sahadov geeft de bal voor. Dariyev heeft problemen om de bal te vangen. Faridov rent richting de bal. Faridov schiet op doel. Zeronidov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yoq Cheqilmasin 52%, Ochiq Jon 48%.
Yoq Cheqilmasin - Ochiq Jon 0:2