Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-03 18:44
  • Competitiewedstrijd: Eccellenza.030
  • Stadion: Dei Marmi
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 6872
F.C Bonascola 2009 AC potta
tona Tactiek 343
58% Balbezit 42%
31% Spel op eigen helft 69%
27 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 26.3
solid Schieten average
good Passen weak
adequate Verdedigen weak


12e minuut.
Sannini rent richting de bal. Sannini passt de bal met de wreef. Asso is nu in balbezit. Scapin verovert de bal door een tackle van achteren. Scapin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Falangola Cappai is nu in balbezit. Falangola Cappai geeft een lange en hoge pass. Mighten kopt de bal weg. Scapin rent richting de bal. Scapin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Rantakari met een sublieme pass. Daar is Briscioli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scapin is nu in balbezit. Scapin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Bonascola 2009 - AC potta 1:0

31e minuut.
Cernea passt de bal in één keer door. Falangola Cappai bereikt de bal nog maar net als eerste. Falangola Cappai passt de bal zonder na te denken. Scapin rent richting de bal. Scapin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Bonascola 2009 - AC potta 2:0

37e minuut.
Klungelig pakt Daza de bal. Radu is nu in balbezit. Radu geeft de bal voor. Falangola Cappai bereikt de bal nog maar net als eerste. Falangola Cappai draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Slattery onderschept slim de pass. Slattery passt de bal zonder na te denken. Scapin bereikt de bal nog maar net als eerste. Scapin haalt uit met een fantastische trap. Maraldo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Bonascola 2009 - AC potta 3:0

43e minuut.
Sannini probeert de bal aan de voet te houden. Cernea is nu in balbezit. Cernea passt de bal zonder na te denken. Scapin is nu in balbezit. Scapin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Bonascola 2009 - AC potta 4:0

44e minuut.
Preiano met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sannini met de inworp. Slattery rent richting de bal. Slattery geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Bonascola 2009 36%, AC potta 64%.
F.C Bonascola 2009 - AC potta 4:0

56e minuut.
Asso geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mighten zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Slattery is nu in balbezit. Slattery geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Ketels heeft problemen om de bal te vangen. Ketels geeft een hoge lob. Falangola Cappai kopt de bal weg. Scapin is nu in balbezit. Scapin draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Potenza rent richting de bal. Mighten onderschept slim de pass. Mighten passt de bal in één keer door. Scapin rent richting de bal. Scapin draait met de bal, schiet en ... Maraldo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Massariol rent richting de bal. Slattery is nu in balbezit. Slattery passt de bal in één keer door. Scapin is nu in balbezit. Scapin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Cernea met een sublieme pass. Mighten bereikt de bal nog maar net als eerste. Mighten passt de bal in één keer door. Scapin bereikt de bal nog maar net als eerste. Scapin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Sannini bereikt de bal nog maar net als eerste. Sannini passt de bal met de wreef. Mighten probeert naar een medespeler te passen. Scapin rent richting de bal. Scapin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Scapin bereikt de bal nog maar net als eerste. Scapin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Bonascola 2009 - AC potta 5:0

85e minuut.
Scapin rent richting de bal. Scapin speelt de bal door. Falangola Cappai heeft problemen om de bal te vangen. Falangola Cappai draait met de bal, schiet en ... Maraldo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Klungelig pakt Falangola Cappai de bal. Scapin bereikt de bal nog maar net als eerste. Scapin schiet op doel. Maraldo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Bonascola 2009 - AC potta 6:0

87e minuut.
Scapin kopt de bal weg. Falangola Cappai probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Briscioli is nu in balbezit. Scapin verovert de bal door een tackle van achteren. Scapin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Scapin de bal. Scapin probeert naar een medespeler te passen. Mighten rent richting de bal. Mighten geeft de bal voor. Scapin springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Bonascola 2009 26%, AC potta 74%.
F.C Bonascola 2009 - AC potta 6:0