Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ac Castelverde US Massese 1919
Normal Tactiek salva 2
44% Balbezit 56%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 42.6
zwak Schieten solide
waardeloos Passen solide
waardeloos Verdedigen matig


3e minuut.
Ordine is nu in balbezit. Ordine probeert naar een medespeler te passen. Daar is Badolati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Potasiński is nu in balbezit. Potasiński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bulgarini trapt de bal weg. Daar is Roncalli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sosnowski is nu in balbezit. Sosnowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Daar is Krpanić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krpanić geeft een lange en hoge pass. Daar is Brinieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sosnowski is nu in balbezit. Sosnowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Potasiński maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Lami verovert de bal door een tackle van achteren. Lami passt de bal zonder na te denken. Potasiński heeft problemen om de bal te vangen. Sosnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosnowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Van Assche geeft een lange en hoge pass. Sosnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Roncalli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sosnowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sosnowski legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Krpanić geeft een hoge lob. Brinieri speelt de bal door. Zaripov met een sublieme pass. Sosnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosnowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Zaripov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaripov speelt de bal door. Sosnowski is nu in balbezit. Sosnowski schiet op doel. Bulgarini werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Castelverde - US Massese 1919 0:1

34e minuut.
Sosnowski rent richting de bal. Sosnowski schiet op doel. Martini bereikt de bal nog maar net als eerste. Martini geeft de bal voor. Sosnowski kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Doeltrap. Bulgarini trapt de bal weg van het doel. Krpanić kopt de bal weg. Sosnowski is nu in balbezit. Sosnowski schiet op doel. Bulgarini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Klungelig pakt Peron de bal. Ordine is nu in balbezit. Ordine passt de bal met de wreef. Krpanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Krpanić geeft de bal voor. Bulgarini bokst de bal weg.

40e minuut.
Krpanić probeert de bal met de borst te controleren. Krpanić geeft een lange en hoge pass. Brinieri heeft problemen om de bal te vangen. Potasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Potasiński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ac Castelverde 78%, US Massese 1919 22%.
Ac Castelverde - US Massese 1919 0:1

50e minuut.
Klingier bereikt de bal nog maar net als eerste. Klingier passt de bal in één keer door. Krpanić geeft een lange en hoge pass. Sosnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosnowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Krpanić verovert de bal door een tackle van achteren. Krpanić met een sublieme pass. Sosnowski rent richting de bal. Sosnowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Castelverde - US Massese 1919 0:2

62e minuut.
Krpanić geeft een hoge lob. Bulgarini met een sublieme pass. Inworp. Krpanić met de inworp. Van Assche geeft een lange en hoge pass. Bulgarini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Kádár speelt de bal door. Van Assche speelt de bal door. Potasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosnowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Ordine bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordine geeft een lange en hoge pass. Lami kopt de bal weg. Klungelig pakt Van Assche de bal. Lami geeft de bal voor. Bulgarini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sosnowski is nu in balbezit. Sosnowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Castelverde - US Massese 1919 0:3

74e minuut.
Badolati passt de bal met de wreef. Zanero is nu in balbezit. Zaripov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zaripov krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Bulgarini trapt de bal weg van het doel. Krpanić is nu in balbezit. Krpanić met een sublieme pass. Daar is Potasiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Potasiński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Krpanić probeert de bal met de borst te controleren. Krpanić geeft een hoge lob. Peron kopt de bal weg. Sosnowski rent richting de bal. Sosnowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Castelverde - US Massese 1919 0:4

90e minuut.
Krpanić passt de bal met de wreef. Daar is Teodoro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teodoro geeft een hoge lob. Sosnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosnowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ac Castelverde 75%, US Massese 1919 25%.
Ac Castelverde - US Massese 1919 0:4