Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Disegni Dispari Riccardoland
Normal Tactiek 352
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 8
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 18.7
weak Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Burato met een snelle inworp. Saccomano bereikt de bal nog maar net als eerste. Pianu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Saccomano is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Scariati zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Tilocca speelt de bal door. Bovo rent richting de bal. Met opzet legt Furnaro zijn tegenspeler op de grond. Bovo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Baccaro komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Disegni Dispari - Riccardoland 0:1

10e minuut.
Contis speelt de bal door. Antichi is nu in balbezit. Antichi met een sublieme pass. Fantocci rent richting de bal. Fantocci schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Coppi met een harde bal richting middenveld. Baccaro kopt de bal weg. Bovo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bovo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Pianu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Svevo komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Simon verovert de bal door een tackle van achteren. Simon geeft een hoge lob. Daar is Abbaticola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saccomano rent richting de bal. Saccomano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Antichi is nu in balbezit. Panunzio is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Svevo. Svevo krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Panunzio raakt geblesseerd tijdens het duel. Panunzio met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Furnaro de bal. Bovo onderschept slim de pass. Bovo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Disegni Dispari - Riccardoland 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Disegni Dispari 61%, Riccardoland 39%.
Disegni Dispari - Riccardoland 0:2

53e minuut.
Scariati rent richting de bal. Scariati met een sublieme pass. Abbaticola rent richting de bal. Saccomano verovert de bal door een tackle van achteren. Saccomano schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Disegni Dispari - Riccardoland 0:3

55e minuut.
Simon verovert de bal door een tackle van achteren. Fornaciari rent richting de bal. Fornaciari geeft een hoge lob. Fantocci is nu in balbezit. Fantocci haalt uit met een fantastische trap. Coppi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Simon bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gerbi met een snelle inworp. Tilocca bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilocca haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Contis probeert naar een medespeler te passen. Fantocci bereikt de bal nog maar net als eerste. Fantocci passt de bal in één keer door. Tilocca bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilocca haalt uit met een fantastische trap. Coppi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Baccaro probeert naar een medespeler te passen. Simon is nu in balbezit. Tilocca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tilocca krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Disegni Dispari 42%, Riccardoland 58%.
Disegni Dispari - Riccardoland 0:3