Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-20 19:15
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: H-mégy FC Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2691
H-mégy FC Vienna Cardinals
pro3 Tactiek success
50% Balbezit 50%
66% Spel op eigen helft 34%
6 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
38.2 gemiddelde waardering 37.1
matig Schieten goed
goed Passen solide
matig Verdedigen zwak


1e minuut.
Slavchev rent richting de bal. Slavchev geeft een hoge lob. Inworp. Piszczek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Holprig geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Lewis-Potter geeft de bal voor. Inworp. Olechowski met een snelle inworp. Gierejkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierejkiewicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Graufuchs kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Lewis-Potter met de inworp. Dawson bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vormärz. Vormärz krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Öztürk verovert de bal door een tackle van achteren. Trefoloni met een sublieme pass. Piszczek speelt de bal door. Olchawa is nu in balbezit. Olchawa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
H-mégy FC - Vienna Cardinals 0:1

18e minuut.
Obrecht kopt de bal weg. Klungelig pakt Holprig de bal. Gallego bereikt de bal nog maar net als eerste. Holprig onderschept slim de pass. Holprig schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
H-mégy FC - Vienna Cardinals 0:2

25e minuut.
Vormärz rent richting de bal. Vormärz geeft een lange en hoge pass. Cochran controleert de bal met de borst. Olchawa rent richting de bal. Olchawa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
H-mégy FC - Vienna Cardinals 0:3

26e minuut.
Gierejkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierejkiewicz passt de bal met de wreef. Obrecht is nu in balbezit. Daar is Olchawa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olchawa schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Koryzna trapt de bal weg. Daar is Piszczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piszczek met een sublieme pass. Olchawa rent richting de bal. Olchawa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
H-mégy FC - Vienna Cardinals 0:4

27e minuut.
Olechowski rent richting de bal. Olechowski passt de bal met de wreef. Daar is Obrecht, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olchawa is nu in balbezit. Olchawa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
H-mégy FC - Vienna Cardinals 0:5

30e minuut.
Trefoloni speelt de bal door. Piszczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Piszczek probeert naar een medespeler te passen. Olchawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Olchawa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Piszczek passt de bal met de wreef. Trefoloni rent richting de bal. Trefoloni passt de bal zonder na te denken. Olchawa is nu in balbezit. Olchawa geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
H-mégy FC - Vienna Cardinals 0:6

34e minuut.
Obrecht rent richting de bal. Olchawa onderschept slim de pass. Olchawa passt de bal in één keer door. Holprig rent richting de bal. Holprig draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
H-mégy FC - Vienna Cardinals 0:7

45e minuut.
Turay probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Obrecht geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Banovas springt en kopt de bal. Graufuchs werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
H-mégy FC - Vienna Cardinals 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: H-mégy FC 63%, Vienna Cardinals 37%.
H-mégy FC - Vienna Cardinals 1:7

46e minuut.
Piszczek geeft een lange en hoge pass. Vormärz heeft problemen om de bal te vangen. Trefoloni met een sublieme pass. Olchawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Olchawa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
H-mégy FC - Vienna Cardinals 1:8

48e minuut.
Cochran passt de bal zonder na te denken. Öztürk met een sublieme pass. Cochran bereikt de bal nog maar net als eerste. Loidl bereikt de bal nog maar net als eerste. Loidl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
H-mégy FC - Vienna Cardinals 1:9

51e minuut.
Olechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vormärz speelt de bal door. Klungelig pakt Piszczek de bal. Piszczek geeft een lange en hoge pass. Loidl krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Piszczek passt de bal met de wreef. Holprig rent richting de bal. Holprig passt de bal zonder na te denken. Olchawa is nu in balbezit. Olchawa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
H-mégy FC - Vienna Cardinals 1:10

55e minuut.
Gierejkiewicz passt de bal zonder na te denken. Olechowski heeft problemen om de bal te vangen. Olechowski speelt de bal door. Loidl heeft problemen om de bal te vangen. Loidl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
H-mégy FC - Vienna Cardinals 1:11

56e minuut.
Banovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Holprig verovert de bal door een tackle van achteren. Holprig passt de bal met de wreef. Olchawa is nu in balbezit. Olchawa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
H-mégy FC - Vienna Cardinals 1:12

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trummer komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Holprig passt de bal zonder na te denken. Olchawa rent richting de bal. Olchawa probeert naar een medespeler te passen. Loidl is nu in balbezit. Loidl haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Lewis-Potter geeft de bal voor. Koryzna kopt de bal weg. Trummer met een sublieme pass. Vormärz rent richting de bal. Vormärz geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Slavchev geeft een lange en hoge pass. Turay met een sublieme pass. Daar is Slavchev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Loidl verovert de bal door een tackle van achteren. Loidl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
H-mégy FC - Vienna Cardinals 1:13

71e minuut.
Salzstreuer komt het veld opgelopen. Pachleitner komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Trummer rent richting de bal. Trummer geeft een lange en hoge pass. Slavchev probeert de bal met de borst te controleren. Pachleitner is nu in balbezit. Pachleitner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
H-mégy FC - Vienna Cardinals 1:14

78e minuut.
Trummer probeert naar een medespeler te passen. Dawson is nu in balbezit. Dawson passt de bal zonder na te denken. Gierejkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierejkiewicz schiet op doel. Graufuchs verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Koryzna passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Dawson de bal. Dawson speelt de bal door. Banovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Banovas haalt uit met een fantastische trap. Graufuchs verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Buitenspel voor Banovas. Goede buitenspelval van de verdediging. Iordãnescu neemt vlug de vrije trap. Daar is Vormärz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vormärz geeft de bal voor. Olchawa springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
H-mégy FC - Vienna Cardinals 1:15

88e minuut.
Holprig speelt de bal door. Piszczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Piszczek met een sublieme pass. Olchawa is nu in balbezit. Olchawa schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: H-mégy FC 68%, Vienna Cardinals 32%.
H-mégy FC - Vienna Cardinals 1:15