Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-20 19:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: BAP eSports Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 3359
Tuspo Roßtal Olympique Lyon 1902
Scary Tactiek 523
64% Balbezit 36%
22% Spel op eigen helft 78%
41 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.2 gemiddelde waardering 28.5
excellent Schieten adequate
very good Passen adequate
average Verdedigen weak


2e minuut.
Prunea verovert de bal door een tackle van achteren. Prunea passt de bal met de wreef. Daar is Pootsmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pootsmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuspo Roßtal - Olympique Lyon 1902 1:0

5e minuut.
Isermann rent richting de bal. Baez onderschept slim de pass. Daar is Laborda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Warmuziński is nu in balbezit. Warmuziński schiet op doel. Michnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Klungelig pakt Pootsmann de bal. Warmuziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Warmuziński met een sublieme pass. Laborda is nu in balbezit. Laborda schiet op doel. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Inworp. Marx met de inworp. Klungelig pakt Möllmer de bal. Laborda onderschept slim de pass. Laborda schiet op doel. Michnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Pootsmann rent richting de bal. Pootsmann haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Möllmer de bal. Pootsmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Pootsmann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Haardt rent richting de bal. Haardt geeft de bal voor. Inworp. Daferner met een snelle inworp. Marx probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Laborda geeft een hoge lob. Prunea speelt de bal door. Klungelig pakt Öhme de bal. Pootsmann rent richting de bal. Pootsmann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Knižnér bereikt de bal nog maar net als eerste. Knižnér probeert naar een medespeler te passen. Pootsmann probeert naar een medespeler te passen. Warmuziński is nu in balbezit. Warmuziński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuspo Roßtal - Olympique Lyon 1902 2:0

21e minuut.
Bäumel rent richting de bal. Bäumel passt de bal met de wreef. Massini rent richting de bal. Laborda verovert de bal door een tackle van achteren. Laborda draait met de bal, schiet en ... Michnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Massini geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Knižnér met de inworp. Laborda is nu in balbezit. Laborda draait met de bal, schiet en ... Michnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Huysegems probeert naar een medespeler te passen. Warmuziński heeft problemen om de bal te vangen. Warmuziński speelt de bal door. Pootsmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Pootsmann schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Domide probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bäumel de bal. Pootsmann is nu in balbezit. Pootsmann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Laborda kopt de bal weg. Domide speelt de bal door. Pootsmann is nu in balbezit. Klungelig pakt Pootsmann de bal. Pootsmann haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Na een snelle pass probeert Öhme de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Knižnér geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pootsmann maakt een snoekduik en kopt de bal. Michnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Huysegems passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Prunea de bal. Warmuziński geeft een lange en hoge pass. Laborda rent richting de bal. Laborda draait met de bal, schiet en ... Michnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Domide de bal. Pootsmann is nu in balbezit. Pootsmann schiet op doel. Michnik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuspo Roßtal - Olympique Lyon 1902 3:0

38e minuut.
Johanson probeert naar een medespeler te passen. Isermann heeft problemen om de bal te vangen. Massini rent richting de bal. Pootsmann onderschept slim de pass. Pootsmann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Michnik trapt de bal weg. Warmuziński kopt de bal weg. Pootsmann is nu in balbezit. Pootsmann haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tuspo Roßtal 19%, Olympique Lyon 1902 81%.
Tuspo Roßtal - Olympique Lyon 1902 3:0

48e minuut.
Huysegems verovert de bal door een tackle van achteren. Huysegems probeert naar een medespeler te passen. Pootsmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Laborda rent richting de bal. Laborda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Domide geeft een lange en hoge pass. Prunea bereikt de bal nog maar net als eerste. Prunea passt de bal in één keer door. Pootsmann rent richting de bal. Pootsmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuspo Roßtal - Olympique Lyon 1902 4:0

57e minuut.
Domide geeft de bal voor. Husmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Prunea schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Prunea krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Huysegems geeft een hoge lob. Öhme rent richting de bal. Pootsmann verovert de bal door een tackle van achteren. Pootsmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuspo Roßtal - Olympique Lyon 1902 5:0

61e minuut.
Daar is Isermann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pootsmann is nu in balbezit. Pootsmann probeert naar een medespeler te passen. Laborda rent richting de bal. Laborda draait met de bal, schiet en ... Michnik bokst de bal weg.

73e minuut.
Warmuziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Warmuziński passt de bal zonder na te denken. Laborda is nu in balbezit. Laborda draait met de bal, schiet en ... Michnik werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Möllmer passt de bal zonder na te denken. Prunea geeft de bal voor. Öhme heeft problemen om de bal te vangen. Warmuziński rent richting de bal. Warmuziński haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Gusinu is nu in balbezit. Warmuziński is nu in balbezit. Warmuziński passt de bal zonder na te denken. Pootsmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Pootsmann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Knižnér met een snelle inworp. Öhme bereikt de bal nog maar net als eerste. Laborda verovert de bal door een tackle van achteren. Laborda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Doeltrap. Gusinu trapt de bal weg. Pootsmann kopt de bal weg. Laborda is nu in balbezit. Laborda schiet op doel. Michnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Husmann is nu in balbezit. Husmann speelt de bal door. Knižnér is nu in balbezit. Laborda is nu in balbezit. Laborda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tuspo Roßtal - Olympique Lyon 1902 6:0

87e minuut.
Johanson probeert naar een medespeler te passen. Isermann heeft problemen om de bal te vangen. Pootsmann rent richting de bal. Pootsmann schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tuspo Roßtal 25%, Olympique Lyon 1902 75%.
Tuspo Roßtal - Olympique Lyon 1902 6:0