Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Żmijewo MKS Gawrony Szczecin
2022 Tactiek 4133
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
38.9 gemiddelde waardering 42.3
average Schieten excellent
adequate Passen adequate
average Verdedigen good


2e minuut.
Palomares geeft de bal voor. Spyra geeft een hoge lob. Anthopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Anthopoulos schiet op doel. Ruppert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Żmijewo - MKS Gawrony Szczecin 0:1

15e minuut.
Klungelig pakt Tima de bal. Beceren rent richting de bal. Beceren probeert naar een medespeler te passen. Palomares rent richting de bal. Palomares haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Wlatczyński onderschept slim de pass. Piejko verovert de bal door een tackle van achteren. Piejko met een sublieme pass. Spyra rent richting de bal. Spyra draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Palomares is nu in balbezit. Palomares speelt de bal door. Święciński is nu in balbezit. Święciński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Żmijewo - MKS Gawrony Szczecin 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Żmijewo 45%, MKS Gawrony Szczecin 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Żmijewo - MKS Gawrony Szczecin 1:1

46e minuut.
Ticu is nu in balbezit. Ramabaja verovert de bal door een tackle van achteren. Ramabaja passt de bal zonder na te denken. Spyra is nu in balbezit. Spyra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Ticu is nu in balbezit. Spyra verovert de bal door een tackle van achteren. Spyra geeft een lange en hoge pass. Anthopoulos rent richting de bal. Anthopoulos schiet op doel. Ruppert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Wlatczyński probeert naar een medespeler te passen. Ramabaja rent richting de bal. Ramabaja speelt de bal door. Anthopoulos is nu in balbezit. Anthopoulos haalt uit met een fantastische trap. Ruppert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Żołądek heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Żmijewo - MKS Gawrony Szczecin 1:2

68e minuut.
Ticu rent richting de bal. Ramabaja onderschept slim de pass. Ramabaja speelt de bal door. Spyra rent richting de bal. Spyra schiet op doel. Ruppert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Gwekwerere heeft problemen om de bal te vangen. Palomares rent richting de bal. Gwekwerere speelt de bal door. Palomares bereikt de bal nog maar net als eerste. Palomares geeft een lange en hoge pass. Siedłowski bokst de bal weg.

78e minuut.
Gettka geeft een lange en hoge pass. Anthopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzysztoń is nu in balbezit. Anthopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Anthopoulos schiet op doel. Ruppert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Sarci passt de bal zonder na te denken. Palomares bereikt de bal nog maar net als eerste. Palomares passt de bal zonder na te denken. Święciński is nu in balbezit. Święciński draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Żołądek geeft een hoge lob. Palomares is nu in balbezit. Palomares passt de bal zonder na te denken. Święciński is nu in balbezit. Święciński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Żmijewo 60%, MKS Gawrony Szczecin 40%.
Fc Żmijewo - MKS Gawrony Szczecin 1:2