Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AFC Kazer The Fertilizer
Normal Tactiek pollinate
40% Balbezit 60%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 35
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 45.1
weak Schieten solid
poor Passen good
poor Verdedigen average


1e minuut.
Dyowe Roig bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza rent richting de bal. Dyowe Roig speelt de bal door. Texier is nu in balbezit. Texier haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Dyowe Roig passt de bal in één keer door. Daar is Espinoza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Texier is nu in balbezit. Texier draait met de bal, schiet en ... Boyes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Kazer - The Fertilizer 0:1

7e minuut.
Dyowe Roig raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kyu-Lin komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Texier rent richting de bal. Stuart bereikt de bal nog maar net als eerste. Texier verovert de bal door een tackle van achteren. Espinoza is nu in balbezit. Espinoza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Barriocanal rent richting de bal. Barriocanal passt de bal met de wreef. Texier is nu in balbezit. Texier schiet op doel. Boyes maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Kazer - The Fertilizer 0:2

29e minuut.
Bateman rent richting de bal. Bateman met een sublieme pass. Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Texier bereikt de bal nog maar net als eerste. Texier geeft een lange en hoge pass. Espinoza krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Kazer - The Fertilizer 0:3

40e minuut.
Cartel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cartel passt de bal met de wreef. Texier met een sublieme pass. Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Kazer - The Fertilizer 0:4

41e minuut.
Barriocanal speelt de bal door. Nesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kyu-Lin zijn tegenspeler op de grond. Kyu-Lin krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Doeltrap. Telek komt het veld opgelopen. Chaniotis komt het veld opgelopen. Kolsuz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Kazer 72%, The Fertilizer 28%.
AFC Kazer - The Fertilizer 0:4

46e minuut.
Pesznecker rent richting de bal. Stuart is nu in balbezit. Tobiaszowski onderschept slim de pass. Tobiaszowski geeft een hoge lob. Kolsuz is nu in balbezit. Paal!
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Barriocanal probeert naar een medespeler te passen. Bateman heeft problemen om de bal te vangen. Bateman geeft een hoge lob. Kolsuz is nu in balbezit. Kolsuz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

50e minuut.
Chaniotis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tobiaszowski is nu in balbezit. Tobiaszowski met een sublieme pass. Kolsuz is nu in balbezit. Kolsuz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Kazer - The Fertilizer 0:5

51e minuut.
Chaniotis onderschept slim de pass. Tobiaszowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobiaszowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kolsuz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolsuz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Kolsuz probeert naar een medespeler te passen. Cartel speelt de bal door. Chaniotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaniotis schiet op doel. Boyes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Kazer - The Fertilizer 0:6

55e minuut.
Bateman speelt de bal door. Tobiaszowski speelt de bal door. Chaniotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaniotis haalt uit met een fantastische trap. Boyes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Kazer - The Fertilizer 0:7

57e minuut.
Cartel speelt de bal door. Tobiaszowski rent richting de bal. Tobiaszowski passt de bal in één keer door. Kolsuz rent richting de bal. Kolsuz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Ashworth controleert de bal met de borst. Barriocanal bereikt de bal nog maar net als eerste. Barriocanal geeft een lange en hoge pass. Kolsuz is nu in balbezit. Kolsuz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Tobiaszowski geeft de bal voor. Davidson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kolsuz rent richting de bal. Kolsuz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Kazer - The Fertilizer 0:8

67e minuut.
Barriocanal geeft de bal voor. Tobiaszowski kopt de bal weg. Tong heeft problemen om de bal te vangen. Kolsuz onderschept slim de pass. Kolsuz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Kolsuz probeert naar een medespeler te passen. Chaniotis heeft problemen om de bal te vangen. Chaniotis speelt de bal door. Tobiaszowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobiaszowski schiet op doel. Boyes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Pesznecker onderschept slim de pass. Pesznecker speelt de bal door. Cochrane rent richting de bal. Chaniotis onderschept slim de pass. Chaniotis draait met de bal, schiet en ... Boyes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tobiaszowski kopt de bal weg. Kolsuz is nu in balbezit. Klungelig pakt Tobiaszowski de bal. Tobiaszowski draait met de bal, schiet en ... Davidson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Kazer - The Fertilizer 0:9

74e minuut.
Strzyżowski komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Daar is Strzyżowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolsuz is nu in balbezit. Tong bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolsuz verovert de bal door een tackle van achteren. Kolsuz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Bateman kopt de bal weg. Klungelig pakt Chaniotis de bal. Chaniotis passt de bal met de wreef. Strzyżowski rent richting de bal. Strzyżowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Kazer - The Fertilizer 0:10

78e minuut.
Klungelig pakt Strzyżowski de bal. Strzyżowski met een sublieme pass. Kolsuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolsuz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Kazer - The Fertilizer 0:11

81e minuut.
Cartel verovert de bal door een tackle van achteren. Cartel probeert naar een medespeler te passen. Kolsuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolsuz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Kazer - The Fertilizer 0:12

82e minuut.
Strzyżowski is nu in balbezit. Strzyżowski passt de bal met de wreef. Chaniotis rent richting de bal. Chaniotis haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Davidson de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Nesta kopt de bal weg. Vidiella is nu in balbezit. Vidiella geeft de bal voor. Kolsuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolsuz schiet op doel. Boyes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Strzyżowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzyżowski haalt uit met een fantastische trap. Boyes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Kazer - The Fertilizer 0:13

87e minuut.
Barriocanal bereikt de bal nog maar net als eerste. Barriocanal met een sublieme pass. Kolsuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzyżowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzyżowski draait met de bal, schiet en ... Boyes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chaniotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaniotis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Kazer - The Fertilizer 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Kazer 83%, The Fertilizer 17%.
AFC Kazer - The Fertilizer 0:14