Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Liverpool SO CHROBRY_1946
hoffnig Tactiek VVZ-att
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 14
6 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 10
57.8 gemiddelde waardering 64.5
very good Schieten excellent
very good Passen formidable
excellent Verdedigen incredible


5e minuut.
Toomingas verovert de bal door een tackle van achteren. Toomingas speelt de bal door. Von Gunten is nu in balbezit. Von Gunten draait met de bal, schiet en ... Von Siebenthal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat. Gurka kopt de bal weg. Modzelewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Modzelewski met een sublieme pass. Von Gunten bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Gunten schiet op doel. Fabian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Von Siebenthal is nu in balbezit. Von Siebenthal passt de bal in één keer door. Von Gunten rent richting de bal. Von Gunten schiet op doel. Fabian maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - CHROBRY_1946 0:1

33e minuut.
Modzelewski passt de bal in één keer door. Von Siebenthal probeert naar een medespeler te passen. Sirotić rent richting de bal. Laportosa verovert de bal door een tackle van achteren. Laportosa haalt uit met een fantastische trap. Fabian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Báló speelt de bal door. Von Gunten is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Štěpaník. Štěpaník krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Gurka passt de bal in één keer door. Vuorela rent richting de bal. Vuorela met een sublieme pass. Nier is nu in balbezit. Nier schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Modzelewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Modzelewski met een sublieme pass. Von Siebenthal is nu in balbezit. Von Siebenthal haalt uit met een fantastische trap. Fabian werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool SO 66%, CHROBRY_1946 34%.
Liverpool SO - CHROBRY_1946 0:1

52e minuut.
Von Gunten rent richting de bal. Modzelewski is nu in balbezit. Modzelewski passt de bal met de wreef. Von Siebenthal is nu in balbezit. Von Siebenthal schiet op doel. Fabian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Von Gunten controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Regoje komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Klungelig pakt Von Siebenthal de bal. Regoje bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Trică zijn tegenspeler op de grond. Trică krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Regoje heeft problemen om de bal te vangen. Sirotić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Regoje is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Toomingas wilt de vrije trap nemen. Regoje maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Modzelewski is nu in balbezit. Galamberti legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Modzelewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Regoje neemt de penalty, wat een uithaal! Fabian bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Inworp. Bürgi komt het veld opgelopen. Fux komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Daar is Gurka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bürgi is nu in balbezit. Fux is nu in balbezit. Bürgi is nu in balbezit. Bürgi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Toomingas bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanchev verovert de bal door een tackle van achteren. Yanchev passt de bal in één keer door. Żuczkowski is nu in balbezit. Żuczkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Geisler controleert de bal met de borst. Pitzalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitzalis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Regoje, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Regoje schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - CHROBRY_1946 0:2

86e minuut.
Pitzalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuorela onderschept slim de pass. Vuorela met een sublieme pass. Nier bereikt de bal nog maar net als eerste. Nier schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool SO 51%, CHROBRY_1946 49%.
Liverpool SO - CHROBRY_1946 0:2