Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-29 21:27
  • Bekerwedstrijd: FA Cup
  • Stadion: Mein Field
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 6000
The Black Mages ANFIELD LFC
Anfield Tactiek tre4tre
56% Balbezit 44%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
13 Buitenspel 13
50 gemiddelde waardering 48.9
adequate Schieten solid
solid Passen good
excellent Verdedigen very good


2e minuut.
Ferguson is nu in balbezit. Rukianskas verovert de bal door een tackle van achteren. Rukianskas geeft de bal voor. Jürisoo rent richting de bal. Jürisoo haalt uit met een fantastische trap. Postoacă bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Araúz bereikt de bal nog maar net als eerste. Araúz geeft een lange en hoge pass. Rukianskas is nu in balbezit. Ferguson rent richting de bal. Ferguson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
The Black Mages - ANFIELD LFC 0:1

24e minuut.
Bahçeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurado rent richting de bal. Milewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Milewski krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Sagginelli trapt de bal weg. Kalina kopt de bal weg. Bahçeli rent richting de bal. Bahçeli haalt uit met een fantastische trap. Postoacă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The Black Mages - ANFIELD LFC 1:1

45e minuut.
Buitenspel voor Ferguson. Goede buitenspelval van de verdediging. Məmmədoğlu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Black Mages 45%, ANFIELD LFC 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The Black Mages - ANFIELD LFC 1:1

52e minuut.
Inworp. Vujinović komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Żygowski neemt vlug de vrije trap. Jürisoo rent richting de bal. Jürisoo met een sublieme pass. Daar is Jurado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jurado haalt uit met een fantastische trap. Postoacă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Sporleder passt de bal met de wreef. Milewski speelt de bal door. Manolov speelt de bal door. Głuszak rent richting de bal. Głuszak draait met de bal, schiet en ... Sagginelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Black Mages - ANFIELD LFC 1:2

73e minuut.
Barkāns is nu in balbezit. Məmmədoğlu onderschept slim de pass. Məmmədoğlu geeft een lange en hoge pass. Vujinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujinović draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ferguson rent richting de bal. Ferguson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Black Mages - ANFIELD LFC 1:3

85e minuut.
Sporleder is nu in balbezit. Jürisoo onderschept slim de pass. Jürisoo speelt de bal door. Bahçeli is nu in balbezit. Bahçeli schiet op doel. Postoacă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Barkāns speelt de bal door. Pałyga rent richting de bal. Bahçeli verovert de bal door een tackle van achteren. Jurado rent richting de bal. Jurado haalt uit met een fantastische trap. Postoacă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Black Mages 44%, ANFIELD LFC 56%.
The Black Mages - ANFIELD LFC 1:3