Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Director Espiritu Combativo
ofensivo Tactiek 5dw2puntas
52% Balbezit 48%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 36
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
50.6 gemiddelde waardering 63.5
good Schieten outstanding
solid Passen formidable
excellent Verdedigen formidable


2e minuut.
Kessler bereikt de bal nog maar net als eerste. Meireles verovert de bal door een tackle van achteren. Szaniawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaniawski geeft een lange en hoge pass. Selezeanu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Roldán Freire kopt de bal weg. Metsäkallio bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagoly begaat een overtreding. Metsäkallio raakt geblesseerd tijdens het duel. Metsäkallio komt bij de bal en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal. Selezeanu rent richting de bal. Selezeanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Director - Espiritu Combativo 0:1

7e minuut.
Roldán Freire passt de bal zonder na te denken. Metsäkallio is nu in balbezit. Metsäkallio met een sublieme pass. Selezeanu rent richting de bal. Selezeanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Director - Espiritu Combativo 0:2

8e minuut.
Bagoly bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagoly geeft een lange en hoge pass. Bâtă rent richting de bal. Calamida verovert de bal door een tackle van achteren. Calamida schiet op doel. Plewa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wei rent richting de bal. Wei geeft een hoge lob. Selezeanu is nu in balbezit. Selezeanu draait met de bal, schiet en ... Bolognesi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bolognesi met een sublieme pass. Kessler rent richting de bal. Szaniawski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szaniawski krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Metsäkallio haalt uit met een fantastische trap. Sticco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szaniawski geeft een lange en hoge pass. Selezeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Selezeanu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
da Rua geeft een hoge lob. Kessler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kessler passt de bal in één keer door. Selezeanu is nu in balbezit. Selezeanu haalt uit met een fantastische trap. Bolognesi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Metsäkallio bereikt de bal nog maar net als eerste. Metsäkallio geeft een lange en hoge pass. Selezeanu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Director - Espiritu Combativo 0:3

21e minuut.
Wei met een sublieme pass. Daar is Szaniawski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szaniawski passt de bal met de wreef. Selezeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Selezeanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Director - Espiritu Combativo 0:4

22e minuut.
Wei is nu in balbezit. Wei geeft de bal voor. Selezeanu kopt de bal weg. Daar is Metsäkallio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Metsäkallio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Roldán Freire kopt de bal weg. Metsäkallio is nu in balbezit. Metsäkallio passt de bal met de wreef. Selezeanu rent richting de bal. Selezeanu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Director - Espiritu Combativo 0:5

28e minuut.
Wei kopt de bal weg. Metsäkallio rent richting de bal. Bagoly onderschept slim de pass. Roldán Freire onderschept slim de pass. Roldán Freire schiet op doel. Bolognesi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Roldán Freire bereikt de bal nog maar net als eerste. Roldán Freire speelt de bal door. Szaniawski probeert naar een medespeler te passen. Selezeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Selezeanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Director - Espiritu Combativo 0:6

36e minuut.
Madajczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Madajczyk geeft de bal voor. Corbu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Roldán Freire bereikt de bal nog maar net als eerste. Roldán Freire schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Doeltrap. Bolognesi trapt de bal weg van het doel. Corbu is nu in balbezit. Corbu geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Kessler probeert de bal met de borst te controleren. Plewa bokst de bal weg.

39e minuut.
Wei geeft een lange en hoge pass. Selezeanu met een sublieme pass. Metsäkallio bereikt de bal nog maar net als eerste. Metsäkallio draait met de bal, schiet en ... Bolognesi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Director - Espiritu Combativo 0:7

42e minuut.
Sütlü passt de bal met de wreef. Roldán Freire bereikt de bal nog maar net als eerste. Roldán Freire passt de bal in één keer door. Metsäkallio rent richting de bal. Metsäkallio schiet op doel. Bolognesi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Metsäkallio rent richting de bal. Selezeanu is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Director - Espiritu Combativo 0:8

44e minuut.
Bolognesi speelt de bal door. Roldán Freire rent richting de bal. Roldán Freire probeert naar een medespeler te passen. Metsäkallio rent richting de bal. Metsäkallio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Director 65%, Espiritu Combativo 35%.
Director - Espiritu Combativo 0:8

49e minuut.
Lulek onderschept slim de pass. Lulek geeft de bal voor. Roldán Freire kopt de bal weg. Metsäkallio rent richting de bal. Metsäkallio geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Doeltrap. Oros komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Wei rent richting de bal. Ahmeti onderschept slim de pass. Sütlü verovert de bal door een tackle van achteren. Sütlü probeert naar een medespeler te passen. Oros bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Szaniawski zal de hoekschop nemen. Metsäkallio krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Director - Espiritu Combativo 0:9

57e minuut.
Sticco bereikt de bal nog maar net als eerste. Sticco geeft de bal voor. Arellano kopt de bal weg. Oros bereikt de bal nog maar net als eerste. Oros draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Metsäkallio rent richting de bal. Metsäkallio passt de bal met de wreef. Oros rent richting de bal. Oros schiet op doel. Bolognesi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Director - Espiritu Combativo 0:10

61e minuut.
Lulek rent richting de bal. Lulek passt de bal zonder na te denken. Roldán Freire met een sublieme pass. Metsäkallio bereikt de bal nog maar net als eerste. Metsäkallio probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Oros is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Director - Espiritu Combativo 0:11

63e minuut.
Roldán Freire bereikt de bal nog maar net als eerste. Roldán Freire passt de bal met de wreef. Szaniawski probeert naar een medespeler te passen. Oros heeft problemen om de bal te vangen. Oros draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Klungelig pakt Ahmeti de bal. Wei probeert naar een medespeler te passen. Metsäkallio rent richting de bal. Metsäkallio schiet op doel. Bolognesi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Director - Espiritu Combativo 0:12

74e minuut.
Živanović geeft een hoge lob. Metsäkallio rent richting de bal. Metsäkallio speelt de bal door. Oros bereikt de bal nog maar net als eerste. Oros haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hoefkens komt het veld opgelopen.

76e minuut.
da Rua speelt de bal door. Corbu is nu in balbezit. Corbu probeert naar een medespeler te passen. Ahmeti rent richting de bal. Ahmeti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Wei met een sublieme pass. Klungelig pakt Szaniawski de bal. Szaniawski passt de bal in één keer door. Oros rent richting de bal. Oros draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Mazurczak met een sublieme pass. Sütlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Sütlü geeft een hoge lob. Oros bereikt de bal nog maar net als eerste. Oros draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Metsäkallio is nu in balbezit. Metsäkallio geeft een hoge lob. Bolognesi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Oros rent richting de bal. Oros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Director - Espiritu Combativo 0:13

80e minuut.
Golombek komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Szaniawski is nu in balbezit. Szaniawski passt de bal zonder na te denken. Metsäkallio rent richting de bal. Metsäkallio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Director - Espiritu Combativo 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Director 71%, Espiritu Combativo 29%.
Director - Espiritu Combativo 0:14