Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC RaulRamon WALLACHIA
florin2 Tactiek quattro33
56% Balbezit 44%
62% Spel op eigen helft 38%
1 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
54.5 gemiddelde waardering 54.5
solide Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen uitstekend


9e minuut.
Weissinger met een sublieme pass. Vujanović speelt de bal door. Okienko is nu in balbezit. Okienko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RaulRamon - WALLACHIA 0:1

11e minuut.
Tishurova rent richting de bal. Tishurova geeft een lange en hoge pass. Weissinger kopt de bal weg. Vujanović rent richting de bal. Vujanović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Hall speelt de bal door. Klungelig pakt Lemonis de bal. Onda onderschept slim de pass. Onda draait met de bal, schiet en ... Luque probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC RaulRamon - WALLACHIA 1:1

13e minuut.
Komlosi onderschept slim de pass. Okienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Komlosi is nu in balbezit. Okienko rent richting de bal. Okienko haalt uit met een fantastische trap. Szymczycha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RaulRamon - WALLACHIA 1:2

14e minuut.
Okienko passt de bal in één keer door. Tomašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomašić passt de bal zonder na te denken. Vujanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujanović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Teroitich geeft de bal voor. Lemonis probeert de bal aan de voet te houden. Onda speelt de bal door. Johannson is nu in balbezit. Johannson geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Kánoší bereikt de bal nog maar net als eerste. Hall is nu in balbezit. Kánoší tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kánoší krijgt een gele kaart. Hall is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kupisz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Komlosi springt en kopt de bal. Szymczycha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Teroitich met de inworp. Vujanović rent richting de bal. Bączek begaat een overtreding. Bączek krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Weissinger met een sublieme pass. Okienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Okienko passt de bal zonder na te denken. Vujanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujanović haalt uit met een fantastische trap. Paal!

43e minuut.
Bączek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomašić onderschept slim de pass. Tomašić passt de bal met de wreef. Komlosi is nu in balbezit. Komlosi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC RaulRamon 69%, WALLACHIA 31%.
FC RaulRamon - WALLACHIA 1:2

55e minuut.
Johannson probeert naar een medespeler te passen. Kánoší bereikt de bal nog maar net als eerste. Kánoší passt de bal met de wreef. Teroitich rent richting de bal. Teroitich geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Na een snelle pass probeert Okienko de bal onder controle te krijgen. Kupisz probeert naar een medespeler te passen. Komlosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Okienko rent richting de bal. Okienko schiet op doel. Szymczycha bokst de bal weg.

71e minuut.
Vujanović verovert de bal door een tackle van achteren. Vujanović passt de bal met de wreef. Okienko rent richting de bal. Okienko haalt uit met een fantastische trap. Szymczycha probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Kuffner verovert de bal door een tackle van achteren. Tomašić probeert naar een medespeler te passen. Okienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Okienko schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Inworp. Weissinger met de inworp. Daar is Tomašić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomašić geeft de bal voor. Vujanović maakt een snoekduik en kopt de bal. Szymczycha bokst de bal weg.

86e minuut.
Tomašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoletić onderschept slim de pass. Zoletić met een sublieme pass. Teroitich bereikt de bal nog maar net als eerste. Teroitich geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Klungelig pakt Läderach de bal. Kuffner is nu in balbezit. Kuffner geeft een lange en hoge pass. Vujanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujanović haalt uit met een fantastische trap. Szymczycha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC RaulRamon 56%, WALLACHIA 44%.
FC RaulRamon - WALLACHIA 1:2