Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF Real Gliwice ROSSONERI
nowa Tactiek WKES
48% Balbezit 52%
67% Spel op eigen helft 33%
5 Doelpogingen 27
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
53.7 gemiddelde waardering 60.5
good Schieten very good
good Passen formidable
outstanding Verdedigen very good


2e minuut.
Grillo passt de bal in één keer door. Grigor bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigor passt de bal met de wreef. Turk rent richting de bal. Turk schiet op doel. Songin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Desailly kopt de bal weg. Tamara probeert de bal met de borst te controleren. Grigor is nu in balbezit. Grigor haalt uit met een fantastische trap. Songin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Grigor passt de bal zonder na te denken. Grillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Grillo geeft een lange en hoge pass. Turk bereikt de bal nog maar net als eerste. Turk schiet op doel. Songin bokst de bal weg.

14e minuut.
Grillo kopt de bal weg. Turk rent richting de bal. Turk passt de bal in één keer door. Buhănescu rent richting de bal. Buhănescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Grillo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Petrozza probeert naar een medespeler te passen. Buhănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buhănescu geeft de bal voor. Turk krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Acuña rent richting de bal. Buhănescu is nu in balbezit. Buhănescu passt de bal met de wreef. Turk bereikt de bal nog maar net als eerste. Turk schiet op doel. Songin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Viñuela geeft een hoge lob. Ursuţ rent richting de bal. Ursuţ probeert naar een medespeler te passen. Atanasiu is nu in balbezit. Atanasiu schiet op doel. Filipiak bokst de bal weg. Konvička speelt de bal door. Viñuela is nu in balbezit. Viñuela geeft de bal voor. Atanasiu springt en kopt de bal. Filipiak bokst de bal weg. Špadina bereikt de bal nog maar net als eerste. Špadina haalt uit met een fantastische trap. Filipiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Ursuţ kopt de bal weg. Grillo rent richting de bal. Grigor met een sublieme pass. Turk bereikt de bal nog maar net als eerste. Turk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Turk rent richting de bal. Buhănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buhănescu passt de bal zonder na te denken. Turk is nu in balbezit. Turk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Real Gliwice 63%, ROSSONERI 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CF Real Gliwice - ROSSONERI 0:0

48e minuut.
Buhănescu geeft een lange en hoge pass. Grigor kopt de bal weg. Klungelig pakt Turk de bal. Grillo is nu in balbezit. Grillo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Grigor passt de bal zonder na te denken. Buhănescu rent richting de bal. Buhănescu passt de bal zonder na te denken. Turk bereikt de bal nog maar net als eerste. Turk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Gliwice - ROSSONERI 0:1

54e minuut.
Grigor met een sublieme pass. Turk is nu in balbezit. Desailly legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Desailly krijgt een gele kaart. Turk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Buhănescu legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Doeltrap. Songin trapt de bal weg van het doel. Grillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Grillo geeft een lange en hoge pass. Turk maakt een snoekduik en kopt de bal. Songin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Grillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Grillo geeft de bal voor. Desailly probeert de bal met de borst te controleren. Turk is nu in balbezit. Turk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Mnich bereikt de bal nog maar net als eerste. Buhănescu verovert de bal door een tackle van achteren. Buhănescu speelt de bal door. Turk bereikt de bal nog maar net als eerste. Turk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Grillo passt de bal in één keer door. Petrozza bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrozza probeert naar een medespeler te passen. Turk is nu in balbezit. Turk draait met de bal, schiet en ... Songin bokst de bal weg.

84e minuut.
Buhănescu rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Mnich ... Strafschop! Buhănescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Turk neemt zijn aanloop. Songin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Gliwice - ROSSONERI 0:2

87e minuut.
Grillo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grigor probeert naar een medespeler te passen. Turk bereikt de bal nog maar net als eerste. Turk draait met de bal, schiet en ... Songin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Real Gliwice 70%, ROSSONERI 30%.
CF Real Gliwice - ROSSONERI 0:2