Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Liverpool Falticeni Moldova Draguseni
Luk1 Tactiek Antrenament
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
29.4 gemiddelde waardering 29.7
average Schieten adequate
average Passen average
poor Verdedigen adequate


10e minuut.
Virtejaru passt de bal in één keer door. Daar is Storace, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Storace passt de bal zonder na te denken. Madincea rent richting de bal. Madincea draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

12e minuut.
Rednic bereikt de bal nog maar net als eerste. Rednic passt de bal met de wreef. Rus bereikt de bal nog maar net als eerste. Rus geeft een lange en hoge pass. Balaban maakt een snoekduik en kopt de bal. Pantazescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool Falticeni - Moldova Draguseni 1:0

24e minuut.
Copos bereikt de bal nog maar net als eerste. Copos geeft de bal voor. Bejan kopt de bal weg. Klungelig pakt Manson de bal. Manson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Fedorca is nu in balbezit. Storace verovert de bal door een tackle van achteren. Storace met een sublieme pass. Madincea bereikt de bal nog maar net als eerste. Madincea schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Cassis passt de bal zonder na te denken. Madincea is nu in balbezit. Madincea passt de bal met de wreef. Manson is nu in balbezit. Manson schiet op doel. Apreotesei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Cassis is nu in balbezit. Cassis probeert naar een medespeler te passen. Marina probeert naar een medespeler te passen. Madincea rent richting de bal. Madincea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Liverpool Falticeni 65%, Moldova Draguseni 35%.
FC Liverpool Falticeni - Moldova Draguseni 1:0

47e minuut.
Stăvaru is nu in balbezit. Cassis onderschept slim de pass. Cassis geeft de bal voor. Klungelig pakt Manson de bal. Manson haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Liverpool Falticeni - Moldova Draguseni 1:1

53e minuut.
Banu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassis onderschept slim de pass. Cassis speelt de bal door. Manson bereikt de bal nog maar net als eerste. Manson schiet op doel. Apreotesei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Storace passt de bal met de wreef. Cassis is nu in balbezit. Cassis speelt de bal door. Madincea is nu in balbezit. Madincea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Storace is nu in balbezit. Storace geeft een lange en hoge pass. Madincea probeert de bal aan de voet te houden. Madincea schiet op doel. Apreotesei werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Cassis met een sublieme pass. Bejan rent richting de bal. Bejan passt de bal met de wreef. Storace bereikt de bal nog maar net als eerste. Storace geeft een lange en hoge pass. Apreotesei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Manson kan de bal niet met de borst controleren. Manson probeert naar een medespeler te passen. Madincea bereikt de bal nog maar net als eerste. Madincea draait met de bal, schiet en ... Apreotesei maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool Falticeni - Moldova Draguseni 1:2

83e minuut.
Apreotesei met een harde bal richting middenveld. Virtejaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Virtejaru geeft de bal voor. Manson rent richting de bal. Manson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Liverpool Falticeni 58%, Moldova Draguseni 42%.
FC Liverpool Falticeni - Moldova Draguseni 1:2