Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-29 22:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Arena Landulfo Torres
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 372
Dindin Futebol Clube Raijin Strikers
442 Básica Tactiek 352
61% Balbezit 39%
19% Spel op eigen helft 81%
40 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
38.6 gemiddelde waardering 22.5
very good Schieten weak
adequate Passen unsatisfactory
average Verdedigen weak


1e minuut.
Inczewski passt de bal in één keer door. Juršić bereikt de bal nog maar net als eerste. Juršić speelt de bal door. Anfang rent richting de bal. Anfang schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Daar is Scarpeli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melechowicz is nu in balbezit. Melechowicz passt de bal in één keer door. Inczewski rent richting de bal. Inczewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dindin Futebol Clube - Raijin Strikers 1:0

9e minuut.
Thiesen kopt de bal weg. Melechowicz met een sublieme pass. Inczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Anfang bereikt de bal nog maar net als eerste. Anfang draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Melechowicz probeert naar een medespeler te passen. Cichacki probeert naar een medespeler te passen. Ríos met een sublieme pass. Inczewski is nu in balbezit. Inczewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dindin Futebol Clube - Raijin Strikers 2:0

13e minuut.
Melechowicz passt de bal in één keer door. Cichacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichacki passt de bal zonder na te denken. Inczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Inczewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dindin Futebol Clube - Raijin Strikers 3:0

17e minuut.
Cichacki is nu in balbezit. Cichacki geeft een hoge lob. Rojão is nu in balbezit. Rojão draait met de bal, schiet en ... Mazzocco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dindin Futebol Clube - Raijin Strikers 3:1

19e minuut.
Słonimski geeft de bal voor. Anfang is nu in balbezit. Anfang passt de bal in één keer door. Inczewski rent richting de bal. Inczewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dindin Futebol Clube - Raijin Strikers 4:1

21e minuut.
Biro-Biro geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cichacki met een snelle inworp. Inczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Inczewski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Anfang is nu in balbezit. Anfang haalt uit met een fantastische trap. Prazeres probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dindin Futebol Clube - Raijin Strikers 5:1

23e minuut.
Aleluia met een sublieme pass. Cichacki rent richting de bal. Cichacki geeft de bal voor. Anfang rent richting de bal. Anfang draait met de bal, schiet en ... Prazeres verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Mazaropi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ríos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anfang is nu in balbezit. Anfang draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Anfang bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Anfang onderschept slim de pass. Anfang draait met de bal, schiet en ... Prazeres werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dindin Futebol Clube - Raijin Strikers 6:1

26e minuut.
Poeira probeert de bal aan de voet te houden. Inczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Juršić is nu in balbezit. Inczewski is nu in balbezit. Inczewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Mazaropi probeert naar een medespeler te passen. Biro-Biro is nu in balbezit. Inczewski onderschept slim de pass. Inczewski schiet op doel. Prazeres probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dindin Futebol Clube - Raijin Strikers 7:1

35e minuut.
Scarpeli kopt de bal weg. Klungelig pakt Juršić de bal. Anfang bereikt de bal nog maar net als eerste. Anfang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dindin Futebol Clube - Raijin Strikers 8:1

37e minuut.
Juršić is nu in balbezit. Juršić passt de bal met de wreef. Inczewski rent richting de bal. Inczewski draait met de bal, schiet en ... Prazeres probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dindin Futebol Clube - Raijin Strikers 9:1

38e minuut.
Mazaropi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazaropi passt de bal met de wreef. Biro-Biro speelt de bal door. Inczewski probeert de bal aan de voet te houden. Inczewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Inczewski passt de bal in één keer door. Thiesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Anfang verovert de bal door een tackle van achteren. Anfang schiet op doel. Prazeres werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dindin Futebol Clube - Raijin Strikers 10:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dindin Futebol Clube 22%, Raijin Strikers 78%.
Dindin Futebol Clube - Raijin Strikers 10:1

46e minuut.
Rojão geeft een lange en hoge pass. Cichacki is nu in balbezit. Cichacki passt de bal met de wreef. Inczewski rent richting de bal. Inczewski haalt uit met een fantastische trap. Prazeres bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cichacki zal de hoekschop nemen. Ríos met een sublieme pass. Anfang is nu in balbezit. Anfang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dindin Futebol Clube - Raijin Strikers 11:1

48e minuut.
Cichacki met de inworp. Juršić bereikt de bal nog maar net als eerste. Juršić passt de bal in één keer door. Inczewski is nu in balbezit. Inczewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Słonimski onderschept slim de pass. Zeleník is nu in balbezit. Melechowicz speelt de bal door. Inczewski is nu in balbezit. Inczewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Na een snelle pass probeert Poeira de bal onder controle te krijgen. Cichacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichacki met een sublieme pass. Inczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Inczewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Inczewski onderschept slim de pass. Poeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Inczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Inczewski schiet op doel. Prazeres probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dindin Futebol Clube - Raijin Strikers 12:1

64e minuut.
Inczewski is nu in balbezit. Juršić is nu in balbezit. Juršić passt de bal in één keer door. Anfang rent richting de bal. Anfang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dindin Futebol Clube - Raijin Strikers 13:1

65e minuut.
Słonimski rent richting de bal. Słonimski geeft een hoge lob. Inczewski is nu in balbezit. Inczewski draait met de bal, schiet en ... Prazeres maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dindin Futebol Clube - Raijin Strikers 14:1

67e minuut.
Słonimski verovert de bal door een tackle van achteren. Melechowicz probeert naar een medespeler te passen. Inczewski rent richting de bal. Klungelig pakt Inczewski de bal. Inczewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dindin Futebol Clube - Raijin Strikers 15:1

78e minuut.
Ríos kopt de bal weg. Juršić is nu in balbezit. Juršić probeert naar een medespeler te passen. Inczewski rent richting de bal. Inczewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Melechowicz is nu in balbezit. Melechowicz passt de bal zonder na te denken. Ríos bereikt de bal nog maar net als eerste. Anfang bereikt de bal nog maar net als eerste. Anfang draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Thiesen met een harde bal richting middenveld. Juršić met een sublieme pass. Inczewski is nu in balbezit. Inczewski draait met de bal, schiet en ... Prazeres probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Aleluia bereikt de bal nog maar net als eerste. Melechowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Melechowicz passt de bal zonder na te denken. Anfang is nu in balbezit. Anfang haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Cichacki kopt de bal weg. Juršić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Anfang de bal. Anfang haalt uit met een fantastische trap. Prazeres maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dindin Futebol Clube - Raijin Strikers 16:1

86e minuut.
Melechowicz geeft de bal voor. Anfang bereikt de bal nog maar net als eerste. Anfang haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Biro-Biro de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dindin Futebol Clube - Raijin Strikers 17:1

88e minuut.
Melechowicz geeft de bal voor. Daar is Biro-Biro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anfang bereikt de bal nog maar net als eerste. Anfang schiet op doel. Prazeres werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dindin Futebol Clube - Raijin Strikers 18:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dindin Futebol Clube 16%, Raijin Strikers 84%.
Dindin Futebol Clube - Raijin Strikers 18:1