Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arquitectos Unidos PIRATAS DEL AMAZONAS *PERÚ*
Zeus1 Tactiek Jack Sparrow
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.7 gemiddelde waardering 37.2
solid Schieten average
good Passen average
good Verdedigen adequate


5e minuut.
Cadena bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordone rent richting de bal. Gallinal legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cordone raakt geblesseerd tijdens het duel. Cordone zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Leites kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Croitoru geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mesa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cienfuegos is nu in balbezit. Cienfuegos geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Podhrázský rent richting de bal. Cienfuegos verovert de bal door een tackle van achteren. Cienfuegos passt de bal in één keer door. Mesa heeft problemen om de bal te vangen. Mesa draait met de bal, schiet en ... Pezzotta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nario springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Eguino is nu in balbezit. Tito geeft een hoge lob. Malczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cienfuegos rent richting de bal. Cienfuegos haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pezzotta probeert naar een medespeler te passen. Cienfuegos kopt de bal weg. Nario is nu in balbezit. Nario draait met de bal, schiet en ... Pezzotta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mesa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cienfuegos heeft problemen om de bal te vangen. Cienfuegos geeft de bal voor. Nario krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Cordone zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Van Praet bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Praet geeft de bal voor. Cadena springt en kopt de bal. Leites probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arquitectos Unidos - PIRATAS DEL AMAZONAS *PERÚ* 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arquitectos Unidos 51%, PIRATAS DEL AMAZONAS *PERÚ* 49%.
Arquitectos Unidos - PIRATAS DEL AMAZONAS *PERÚ* 0:1

51e minuut.
Mesa is nu in balbezit. Juskowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Juskowiak geeft een hoge lob. Aminu is nu in balbezit. Aminu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Podhrázský verovert de bal door een tackle van achteren. Podhrázský speelt de bal door. Van Praet is nu in balbezit. Nario rent richting de bal. Nario schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Oldoine geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Cordone de bal onder controle te krijgen. Nario is nu in balbezit. Nario draait met de bal, schiet en ... Pezzotta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Arquitectos Unidos - PIRATAS DEL AMAZONAS *PERÚ* 1:1

73e minuut.
Aminu passt de bal in één keer door. Cadena is nu in balbezit. Pilipauskas begaat een overtreding. Cadena is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Malczyk wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arquitectos Unidos - PIRATAS DEL AMAZONAS *PERÚ* 1:2

78e minuut.
Pilipauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Praet verovert de bal door een tackle van achteren. Van Praet met een sublieme pass. Aminu rent richting de bal. Aminu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Pilipauskas geeft een hoge lob. Inworp. Aminu met de inworp. Van Praet is nu in balbezit. Van Praet geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Chevantón geeft de bal voor. Malczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Malczyk passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cadena de bal. Cadena schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Chevantón speelt de bal door. Cienfuegos heeft problemen om de bal te vangen. Cienfuegos geeft de bal voor. Mesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesa haalt uit met een fantastische trap. Pezzotta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nario springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arquitectos Unidos 55%, PIRATAS DEL AMAZONAS *PERÚ* 45%.
Arquitectos Unidos - PIRATAS DEL AMAZONAS *PERÚ* 1:2