Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-02 19:29
  • Competitiewedstrijd:
  • Stadion: KS Hańcza Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1665
KS Hańcza HimNae
532H Tactiek Piramidon
51% Balbezit 49%
31% Spel op eigen helft 69%
21 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
39.4 gemiddelde waardering 33
good Schieten average
solid Passen average
adequate Verdedigen good


1e minuut.
Pavlinský probeert naar een medespeler te passen. Strakovich rent richting de bal. Strakovich passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pias de bal. Pias haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Pias bereikt de bal nog maar net als eerste. Pias passt de bal zonder na te denken. Strakovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Strakovich haalt uit met een fantastische trap. Rabenda probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Hańcza - HimNae 1:0

14e minuut.
Mascheroni passt de bal in één keer door. Dwójak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Strakovich rent richting de bal. Strakovich schiet op doel. Rabenda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Hańcza - HimNae 2:0

16e minuut.
Pavlinský passt de bal in één keer door. Strakovich is nu in balbezit. Strakovich passt de bal zonder na te denken. Blanco rent richting de bal. Blanco geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Daar is De Liguori, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Battilana onderschept slim de pass. Pavlinský met een sublieme pass. Strakovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Strakovich draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco probeert naar een medespeler te passen. Pias rent richting de bal. Pias schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Hańcza - HimNae 3:0

23e minuut.
Blanco is nu in balbezit. Cerrati onderschept slim de pass. Cerrati passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Paraschivu de bal. Paraschivu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Pavlinský bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlinský geeft de bal voor. Daar is Pias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pias haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Battilana geeft een lange en hoge pass. Haas kopt de bal weg. Pavlinský met een sublieme pass. Daar is Strakovich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Strakovich draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
De Liguori probeert naar een medespeler te passen. Dwójak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dwójak geeft een hoge lob. Paraschivu is nu in balbezit. Paraschivu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Pavlinský is nu in balbezit. De Liguori tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pavlinský is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Balderrábano komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Czpiotek probeert naar een medespeler te passen. Blanco rent richting de bal. Blanco probeert naar een medespeler te passen. Pias bereikt de bal nog maar net als eerste. Pias draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Pavlinský probeert naar een medespeler te passen. Strakovich rent richting de bal. Strakovich probeert naar een medespeler te passen. Pias rent richting de bal. Pias haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Hańcza - HimNae 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Hańcza 31%, HimNae 69%.
KS Hańcza - HimNae 4:0

46e minuut.
Fedorento komt het veld opgelopen. Rosłoń komt het veld opgelopen. Tatar komt het veld opgelopen. de Riglos komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Strakovich passt de bal met de wreef. Jančiukas rent richting de bal. Jančiukas geeft de bal voor. Strakovich rent richting de bal. Strakovich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Hańcza - HimNae 5:0

51e minuut.
Czpiotek geeft een hoge lob. Kłapacz rent richting de bal. Fedorento onderschept slim de pass. Fedorento geeft de bal voor. Pias springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Fedorento is nu in balbezit. Fedorento geeft een lange en hoge pass. Turay heeft problemen om de bal te vangen. Strakovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Strakovich haalt uit met een fantastische trap. Tatar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Hańcza - HimNae 6:0

59e minuut.
Turay rent richting de bal. Turay geeft een lange en hoge pass. Fedorento is nu in balbezit. Fedorento passt de bal met de wreef. Pias bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Hańcza - HimNae 7:0

60e minuut.
Piskuła komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Piskuła onderschept slim de pass. Sinowatz is nu in balbezit. Diniz maakt een afschuwelijke overtreding. Diniz krijgt een gele kaart. Sinowatz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Sinowatz kan niet meer verder spelen. Chichveishvili komt het veld opgelopen.

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tatar met een harde bal richting middenveld. Mascheroni kopt de bal weg. Paraschivu is nu in balbezit. Paraschivu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Piskuła speelt de bal door. Battilana rent richting de bal. Battilana geeft een hoge lob. Rosłoń is nu in balbezit. Rosłoń geeft een hoge lob. Tatar bokst de bal weg.

85e minuut.
Turay kopt de bal weg. Rosłoń kan de bal niet met de borst controleren. Rosłoń passt de bal in één keer door. Strakovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Strakovich schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Hańcza 31%, HimNae 69%.
KS Hańcza - HimNae 7:0