Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-30 01:28
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: La Fortaleza
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 564
Virtualis EFV Boligol
D1 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
20% Spel op eigen helft 80%
36 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.9 gemiddelde waardering 25.6
zeer goed Schieten zwak
goed Passen slecht
matig Verdedigen slecht


4e minuut.
Cabrejos is nu in balbezit. Balbuena onderschept slim de pass. Balbuena probeert naar een medespeler te passen. Rivera is nu in balbezit. Rivera haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mateos is nu in balbezit. Salazar probeert naar een medespeler te passen. Balbuena kopt de bal weg. Rivera heeft problemen om de bal te vangen. Rivera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtualis EFV - Boligol 1:0

10e minuut.
Barrera geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rejski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mateos is nu in balbezit. Mateos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Arenas kopt de bal weg. Klungelig pakt Morán de bal. Jáuregui rent richting de bal. Mateos onderschept slim de pass. Mateos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Ślęczka rent richting de bal. Balbuena onderschept slim de pass. Rivera is nu in balbezit. Rivera draait met de bal, schiet en ... Salazar probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Balbuena onderschept slim de pass. Balbuena geeft de bal voor. Farfán rent richting de bal. Daar is Rivera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rivera draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Daza geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rivera de bal. Rivera passt de bal zonder na te denken. Mateos rent richting de bal. Mateos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Balbuena met een sublieme pass. Rivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivera passt de bal met de wreef. Mateos is nu in balbezit. Mateos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Rejski geeft de bal voor. Daar is Farfán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mateos rent richting de bal. Rivera rent richting de bal. Rivera schiet op doel. Salazar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mateos bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Deza probeert naar een medespeler te passen. Rivera is nu in balbezit. Rivera passt de bal met de wreef. Balbuena bereikt de bal nog maar net als eerste. Balbuena geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Morán rent richting de bal. Arenas probeert naar een medespeler te passen. Rivera is nu in balbezit. Rivera schiet op doel. Salazar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtualis EFV - Boligol 2:0

40e minuut.
Meza is nu in balbezit. Meza probeert naar een medespeler te passen. Rivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivera haalt uit met een fantastische trap. Salazar werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Rejski geeft een hoge lob. Barrera probeert de bal aan de voet te houden. Rivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivera haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Arenas kopt de bal weg. Rejski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejski passt de bal zonder na te denken. Mateos is nu in balbezit. Mateos haalt uit met een fantastische trap. Salazar bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Virtualis EFV 21%, Boligol 79%.
Virtualis EFV - Boligol 2:0

46e minuut.
Zapata komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Rivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivera passt de bal met de wreef. Mateos is nu in balbezit. Mateos schiet op doel. Salazar werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

55e minuut.
Bonifaz rent richting de bal. Rejski onderschept slim de pass. Rejski passt de bal met de wreef. Mateos is nu in balbezit. Mateos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtualis EFV - Boligol 3:0

59e minuut.
Barrera geeft een lange en hoge pass. Inworp. Balbuena met een snelle inworp. Rivera is nu in balbezit. Rivera haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rivera kan de bal niet met de borst controleren. Rivera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtualis EFV - Boligol 4:0

66e minuut.
Arenas passt de bal zonder na te denken. Balbuena bereikt de bal nog maar net als eerste. Balbuena speelt de bal door. Rivera heeft problemen om de bal te vangen. Rivera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Mateos bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateos passt de bal met de wreef. Rivera rent richting de bal. Rivera haalt uit met een fantastische trap. Farfán probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtualis EFV - Boligol 5:0

70e minuut.
Bonifaz geeft een lange en hoge pass. Velásquez rent richting de bal. Velásquez geeft de bal voor. Mateos rent richting de bal. Mateos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Cabrejos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrejos probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Meza de bal. Mateos is nu in balbezit. Mateos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Morán is nu in balbezit. Meza onderschept slim de pass. Meza passt de bal in één keer door. Mateos bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Inworp. Coria komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Coria verovert de bal door een tackle van achteren. Coria haalt uit met een fantastische trap. Barrera probeert de bal aan de voet te houden. Rejski is nu in balbezit. Rejski geeft een lange en hoge pass. Salazar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtualis EFV - Boligol 6:0

84e minuut.
Farfán geeft een lange en hoge pass. Inworp. Balbuena met een snelle inworp. Rivera rent richting de bal. Rivera haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Virtualis EFV - Boligol 7:0

90e minuut.
Meza kopt de bal weg. Rejski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejski geeft de bal voor. Rivera heeft problemen om de bal te vangen. Rivera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Virtualis EFV 19%, Boligol 81%.
Virtualis EFV - Boligol 7:0