Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SK Daugava Daugavpils ASK-Songhua
Daugava ATT Tactiek defend
38% Balbezit 62%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 38
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
33.3 gemiddelde waardering 50.3
average Schieten excellent
average Passen solid
poor Verdedigen solid


1e minuut.
Naiqun speelt de bal door. Zhengtai probeert naar een medespeler te passen. Kalējs speelt de bal door. Relmulafken bereikt de bal nog maar net als eerste. Relmulafken draait met de bal, schiet en ... Georgariou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Enev kopt de bal weg. Zhengtai rent richting de bal. Zhengtai met een sublieme pass. Klungelig pakt Relmulafken de bal. Relmulafken haalt uit met een fantastische trap. Georgariou bokst de bal weg.

8e minuut.
Maertens met een sublieme pass. Zhengtai rent richting de bal. Zhengtai passt de bal in één keer door. Relmulafken is nu in balbezit. Relmulafken schiet op doel. Georgariou verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Konstantinov rent richting de bal. Konstantinov draait met de bal, schiet en ... Georgariou bokst de bal weg.

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kalējs met de inworp. Relmulafken controleert de bal met de borst. Relmulafken haalt uit met een fantastische trap. Georgariou werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Daugava Daugavpils - ASK-Songhua 0:1

11e minuut.
Tirzītis passt de bal in één keer door. Gaucher is nu in balbezit. Gaucher passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Relmulafken de bal. Relmulafken draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Georgariou trapt de bal weg. Zhengtai kopt de bal weg. Relmulafken is nu in balbezit. Relmulafken schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Enev speelt de bal door. Sprukulis rent richting de bal. Relmulafken onderschept slim de pass. Relmulafken schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Daugava Daugavpils - ASK-Songhua 0:2

15e minuut.
Tirzītis probeert de bal aan de voet te houden. Maertens bereikt de bal nog maar net als eerste. Maertens probeert naar een medespeler te passen. Konstantinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Konstantinov schiet op doel. Paal! Georgariou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Daar is Kalējs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalējs probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Relmulafken de bal. Relmulafken schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Daugava Daugavpils - ASK-Songhua 0:3

28e minuut.
Relmulafken bereikt de bal nog maar net als eerste. Relmulafken passt de bal met de wreef. Konstantinov rent richting de bal. Konstantinov draait met de bal, schiet en ... Georgariou maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Daugava Daugavpils - ASK-Songhua 0:4

34e minuut.
Maertens is nu in balbezit. Maertens passt de bal zonder na te denken. Sambaba is nu in balbezit. Konstantinov verovert de bal door een tackle van achteren. Konstantinov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Sprukulis verovert de bal door een tackle van achteren. Hirsch is nu in balbezit. Hirsch geeft een lange en hoge pass. Konstantinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Konstantinov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Verdeş is nu in balbezit. Naiqun verovert de bal door een tackle van achteren. Kalējs probeert naar een medespeler te passen. Konstantinov is nu in balbezit. Konstantinov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Konstantinov passt de bal zonder na te denken. Zhengtai bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhengtai met een sublieme pass. Relmulafken rent richting de bal. Relmulafken draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arce komt het veld opgelopen. Trujillo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Daugava Daugavpils 82%, ASK-Songhua 18%.
SK Daugava Daugavpils - ASK-Songhua 0:4

50e minuut.
Klungelig pakt Augris de bal. Kalējs bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalējs passt de bal met de wreef. Zhengtai bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhengtai draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Verdeş onderschept slim de pass. Verdeş passt de bal zonder na te denken. Zhengtai is nu in balbezit. Relmulafken is nu in balbezit. Relmulafken draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Trujillo kopt de bal weg. Enev bereikt de bal nog maar net als eerste. Enev met een sublieme pass. Konstantinov is nu in balbezit. Konstantinov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Trujillo is nu in balbezit. Trujillo probeert naar een medespeler te passen. Enev geeft een hoge lob. Daar is Konstantinov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Konstantinov schiet op doel. Georgariou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Klungelig pakt Verdeş de bal. Kalējs met een sublieme pass. Relmulafken rent richting de bal. Relmulafken draait met de bal, schiet en ... Georgariou werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Doeltrap. Junde komt het veld opgelopen. Grote komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Klungelig pakt Konstantinov de bal. Konstantinov passt de bal zonder na te denken. Kalējs rent richting de bal. Kalējs geeft een hoge lob. Relmulafken maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Enev passt de bal met de wreef. Trujillo is nu in balbezit. Trujillo probeert naar een medespeler te passen. Konstantinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Konstantinov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Irsis komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Kalējs kopt de bal weg. Guchtenaere heeft problemen om de bal te vangen. Relmulafken is nu in balbezit. Relmulafken schiet op doel. Georgariou maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Kalējs kopt de bal weg. Relmulafken rent richting de bal. Relmulafken passt de bal met de wreef. Konstantinov is nu in balbezit. Konstantinov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Savidan verovert de bal door een tackle van achteren. Savidan probeert naar een medespeler te passen. Konstantinov rent richting de bal. Konstantinov haalt uit met een fantastische trap. Georgariou probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Daugava Daugavpils - ASK-Songhua 0:5

77e minuut.
Trujillo passt de bal zonder na te denken. Daar is Tirzītis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grote tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grote krijgt een gele kaart. Tirzītis raakt geblesseerd tijdens het duel. Gibbes zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ćwikła springt en kopt de bal. Mero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Daugava Daugavpils - ASK-Songhua 1:5

78e minuut.
Gaucher bereikt de bal nog maar net als eerste. Enev verovert de bal door een tackle van achteren. Enev met een sublieme pass. Relmulafken is nu in balbezit. Relmulafken draait met de bal, schiet en ... Georgariou bokst de bal weg.

83e minuut.
Arce bereikt de bal nog maar net als eerste. Arce geeft een hoge lob. Savidan heeft problemen om de bal te vangen. Konstantinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Konstantinov schiet op doel. Georgariou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Grote is nu in balbezit. Grote geeft een lange en hoge pass. Kalējs kopt de bal weg. Relmulafken rent richting de bal. Relmulafken draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Daugava Daugavpils 85%, ASK-Songhua 15%.
SK Daugava Daugavpils - ASK-Songhua 1:5