Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Гарачыя Змагары LaserSquad
Normal Tactiek run run baby
50% Balbezit 50%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.5 gemiddelde waardering 27.8
poor Schieten good
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Hendro met een sublieme pass. Simos is nu in balbezit. Simos passt de bal in één keer door. Timoteo Rabico rent richting de bal. Timoteo Rabico passt de bal met de wreef. De bal raakt de paal. Labashou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kazura bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Kazura rent richting de bal. Kazura haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Гарачыя Змагары - LaserSquad 0:1

8e minuut.
Kazura onderschept slim de pass. Kazura met een sublieme pass. Timoteo Rabico rent richting de bal. Timoteo Rabico schiet op doel. Labashou werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Hendro bereikt de bal nog maar net als eerste. Zankovich onderschept slim de pass. Seheryıldızı is nu in balbezit. Zankovich onderschept slim de pass. Zankovich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Caşuba passt de bal in één keer door. Timoteo Rabico rent richting de bal. Kazura is nu in balbezit. Kazura schiet op doel. Labashou werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Гарачыя Змагары - LaserSquad 0:2

12e minuut.
Zankovich rent richting de bal. Zankovich passt de bal met de wreef. Daar is Miadouski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kazura verovert de bal door een tackle van achteren. Kazura schiet op doel. Labashou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Timoteo Rabico rent richting de bal. Timoteo Rabico draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Гарачыя Змагары - LaserSquad 0:3

22e minuut.
Simos is nu in balbezit. Radzinski rent richting de bal. Radzinski geeft de bal voor. Kazura is nu in balbezit. Kazura draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Simos speelt de bal door. Daar is Kazura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Timoteo Rabico rent richting de bal. Timoteo Rabico schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Гарачыя Змагары - LaserSquad 0:4

27e minuut.
Daar is Miadouski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caşuba verovert de bal door een tackle van achteren. Caşuba speelt de bal door. Timoteo Rabico bereikt de bal nog maar net als eerste. Timoteo Rabico schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Saladukha rent richting de bal. Saladukha geeft een lange en hoge pass. Balyka probeert naar een medespeler te passen. Timoteo Rabico rent richting de bal. Timoteo Rabico haalt uit met een fantastische trap. Labashou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Гарачыя Змагары - LaserSquad 0:5

40e minuut.
Rat`kovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Płosczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Płosczuk speelt de bal door. Timoteo Rabico rent richting de bal. Timoteo Rabico draait met de bal, schiet en ... Labashou verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Гарачыя Змагары 68%, LaserSquad 32%.
Гарачыя Змагары - LaserSquad 0:5

46e minuut.
Timoteo Rabico raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Huszel` komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Huszel` passt de bal met de wreef. Miadouski is nu in balbezit. Kazura onderschept slim de pass. Huszel` bereikt de bal nog maar net als eerste. Huszel` haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Hendro passt de bal zonder na te denken. Simos probeert naar een medespeler te passen. Kazura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazura schiet op doel. Labashou maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Гарачыя Змагары - LaserSquad 0:6

60e minuut.
Hendro is nu in balbezit. Caşuba geeft een hoge lob. Huszel` rent richting de bal. Huszel` haalt uit met een fantastische trap. Labashou probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Гарачыя Змагары - LaserSquad 0:7

61e minuut.
Klungelig pakt Rat`kovich de bal. Rat`kovich met een sublieme pass. Val`chuga rent richting de bal. Kazura verovert de bal door een tackle van achteren. Kazura schiet op doel. Labashou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Гарачыя Змагары - LaserSquad 0:8

66e minuut.
Miadouski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazura verovert de bal door een tackle van achteren. Kazura speelt de bal door. Huszel` bereikt de bal nog maar net als eerste. Huszel` draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Val`chuga is nu in balbezit. Hendro onderschept slim de pass. Hendro passt de bal zonder na te denken. Simos bereikt de bal nog maar net als eerste. Simos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Гарачыя Змагары 64%, LaserSquad 36%.
Гарачыя Змагары - LaserSquad 0:8