Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-05 19:41
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Niko Team Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2340
Niko Team SANDECJA N.S
442m Tactiek 442
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.3 gemiddelde waardering 37.7
good Schieten very good
good Passen weak
adequate Verdedigen good


4e minuut.
Mokalis met een sublieme pass. Milocco bereikt de bal nog maar net als eerste. Velardi rent richting de bal. Milocco onderschept slim de pass. Milocco haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Kachur maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Füsi is nu in balbezit. Glorioso onderschept slim de pass. Glorioso probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Appello de bal. Appello schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Niko Team - SANDECJA N.S 0:1

7e minuut.
Kachur kopt de bal weg. Milocco rent richting de bal. Wyszyński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Milocco wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Milocco kan niet meer verder spelen. Artusi komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Appello rent richting de bal. Appello passt de bal in één keer door. Glorioso bereikt de bal nog maar net als eerste. Glorioso draait met de bal, schiet en ... Solomou probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Niko Team - SANDECJA N.S 0:2

14e minuut.
Füsi is nu in balbezit. Glorioso onderschept slim de pass. Glorioso passt de bal in één keer door. Appello rent richting de bal. Appello schiet op doel. Nemcsák bokst de bal weg.

23e minuut.
Popelavý onderschept slim de pass. Klungelig pakt Artusi de bal. Popelavý speelt de bal door. Artusi rent richting de bal. Artusi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Michałowski onderschept slim de pass. Kalina is nu in balbezit. Kalina passt de bal in één keer door. Artusi is nu in balbezit. Artusi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Niko Team - SANDECJA N.S 1:2

33e minuut.
Pirovano is nu in balbezit. Bogarde begaat een overtreding. Pirovano is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Velardi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Solomou is nu in balbezit. Appello bereikt de bal nog maar net als eerste. Appello haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Daar is Velardi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalina verovert de bal door een tackle van achteren. Kalina met een sublieme pass. Artusi rent richting de bal. Artusi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Solomou is nu in balbezit. Solomou geeft de bal voor. Velardi kopt de bal weg. Appello is nu in balbezit. Appello haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Niko Team - SANDECJA N.S 1:3

45e minuut.
van Assel geeft de bal voor. Daar is Glorioso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Glorioso probeert naar een medespeler te passen. Appello rent richting de bal. Appello draait met de bal, schiet en ... Nemcsák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niko Team 44%, SANDECJA N.S 56%.
Niko Team - SANDECJA N.S 1:3

62e minuut.
Michałowski geeft een hoge lob. Glorioso rent richting de bal. Mokalis rent richting de bal. Glorioso verovert de bal door een tackle van achteren. Glorioso schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Nazaruk verovert de bal door een tackle van achteren. Pirovano bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirovano passt de bal zonder na te denken. Appello is nu in balbezit. Appello haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Bogarde passt de bal in één keer door. Otero heeft problemen om de bal te vangen. Mokalis rent richting de bal. Kalina is nu in balbezit. Kalina geeft een lange en hoge pass. Psikuta bokst de bal weg. Psikuta probeert naar een medespeler te passen. Popelavý kopt de bal weg. Artusi rent richting de bal. Artusi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Mokalis is nu in balbezit. Mokalis passt de bal in één keer door. Michałowski is nu in balbezit. Kachur verovert de bal door een tackle van achteren. Kachur speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Wyszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalina bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalina passt de bal met de wreef. Kachur rent richting de bal. Kachur haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niko Team 39%, SANDECJA N.S 61%.
Niko Team - SANDECJA N.S 1:3