Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-01 19:16
  • Competitiewedstrijd: ScapCUP
  • Stadion: SS Castello Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 5061
SS Castello nondimeno
MW Tactiek YTH NARR
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
21 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
47.6 gemiddelde waardering 47.4
zeer goed Schieten uitstekend
goed Passen matig
goed Verdedigen goed


2e minuut.
Berlinguer passt de bal met de wreef. Rongioletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Barone verovert de bal door een tackle van achteren. Serbanescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Serbanescu geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Zaffarese onderschept slim de pass. Zaffarese passt de bal met de wreef. Arcangioli rent richting de bal. Arcangioli schiet op doel. Mesta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SS Castello - nondimeno 1:0

7e minuut.
Vieri onderschept slim de pass. Vieri passt de bal in één keer door. Melis probeert naar een medespeler te passen. Piazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Piazza haalt uit met een fantastische trap. Gavino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hreinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hreinnsson draait met de bal, schiet en ... Gavino maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Truffo geeft een hoge lob. Bobeico probeert de bal aan de voet te houden. Kusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hreinnsson verovert de bal door een tackle van achteren. Hreinnsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Bochinsky met een sublieme pass. Klungelig pakt Rongioletti de bal. Rongioletti passt de bal met de wreef. Berlinguer is nu in balbezit. Berlinguer schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Barone rent richting de bal. Berlinguer verovert de bal door een tackle van achteren. Berlinguer passt de bal met de wreef. Arcangioli rent richting de bal. Arcangioli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Faraone onderschept slim de pass. Faraone probeert naar een medespeler te passen. Bistarini geeft een hoge lob. Rongioletti is nu in balbezit. Rongioletti geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Bistarini onderschept slim de pass. Bistarini met een sublieme pass. Arcangioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcangioli schiet op doel. Mesta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SS Castello - nondimeno 2:0

19e minuut.
Minulescu geeft een lange en hoge pass. Baracca heeft problemen om de bal te vangen. Arcangioli rent richting de bal. Arcangioli schiet op doel. Mesta probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Mesta trapt de bal weg van het doel. Rongioletti kan de bal niet met de borst controleren. Arcangioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcangioli haalt uit met een fantastische trap. Mesta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SS Castello - nondimeno 3:0

33e minuut.
Melis passt de bal zonder na te denken. Inworp. Minulescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bistarini rent richting de bal. Bistarini geeft een hoge lob. Mesta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Hreinnsson is nu in balbezit. Zaffarese onderschept slim de pass. Zaffarese geeft de bal voor. Arcangioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcangioli draait met de bal, schiet en ... Mesta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Berlinguer rent richting de bal. Berlinguer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SS Castello - nondimeno 4:0

38e minuut.
Truffo onderschept slim de pass. Truffo geeft een hoge lob. Hreinnsson is nu in balbezit. Hreinnsson haalt uit met een fantastische trap. Gavino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SS Castello - nondimeno 4:1

40e minuut.
Piazza is nu in balbezit. Minulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Hreinnsson onderschept slim de pass. Hreinnsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SS Castello - nondimeno 4:2

41e minuut.
Bobeico rent richting de bal. Bobeico geeft een lange en hoge pass. Piazza is nu in balbezit. Piazza schiet op doel. Gavino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SS Castello - nondimeno 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SS Castello 41%, nondimeno 59%.
SS Castello - nondimeno 4:3

46e minuut.
Frolo komt het veld opgelopen. Pantoni komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Vieri met een sublieme pass. Bistarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bistarini probeert naar een medespeler te passen. Arcangioli is nu in balbezit. Arcangioli haalt uit met een fantastische trap. Mesta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Truffo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bauso met een sublieme pass. Minulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantoni is nu in balbezit. Pantoni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Bobeico passt de bal zonder na te denken. Gavino speelt de bal door. Arcangioli kopt de bal weg. Berlinguer rent richting de bal. Berlinguer schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Bauso met een sublieme pass. Melis rent richting de bal. Melis geeft een lange en hoge pass. Bobeico rent richting de bal. Bobeico schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Gavino trapt de bal weg. Bochinsky kopt de bal weg. Klungelig pakt Arcangioli de bal. Arcangioli schiet op doel. Mesta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Vieri passt de bal zonder na te denken. Bauso rent richting de bal. Bauso passt de bal zonder na te denken. Frolo rent richting de bal. Frolo draait met de bal, schiet en ... Gavino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Truffo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Frolo probeert de bal met de borst te controleren. Pantoni is nu in balbezit. Pantoni draait met de bal, schiet en ... Zaffarese probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

70e minuut.
Klungelig pakt Minulescu de bal. Bistarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bochinsky met een sublieme pass. Arcangioli is nu in balbezit. Arcangioli schiet op doel. Mesta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Berlinguer is nu in balbezit. Berlinguer draait met de bal, schiet en ... Mesta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SS Castello - nondimeno 5:3

72e minuut.
Kusz geeft de bal voor. Inworp. Bauso zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Frolo rent richting de bal. Frolo draait met de bal, schiet en ... Gavino bokst de bal weg.

80e minuut.
Rongioletti kopt de bal weg. Klungelig pakt Baracca de bal. Arcangioli rent richting de bal. Arcangioli schiet op doel. Mesta maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Berlinguer rent richting de bal. Berlinguer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SS Castello - nondimeno 6:3

81e minuut.
Minulescu geeft de bal voor. Daar is Casano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berlinguer is nu in balbezit. Berlinguer haalt uit met een fantastische trap. Mesta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SS Castello - nondimeno 7:3

89e minuut.
Barone kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Serbanescu de bal onder controle te krijgen. Serbanescu speelt de bal door. Berlinguer rent richting de bal. Berlinguer geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SS Castello 43%, nondimeno 57%.
SS Castello - nondimeno 7:3