Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mithril biermok
Kaname Chan Tactiek Normal1
26% Balbezit 74%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.3 gemiddelde waardering 38.5
zwak Schieten goed
slecht Passen goed
zwak Verdedigen redelijk


9e minuut.
Danayan rent richting de bal. Danayan probeert naar een medespeler te passen. Renger speelt de bal door. Surma bereikt de bal nog maar net als eerste. Surma draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Surma passt de bal in één keer door. Ferenczi rent richting de bal. Ferenczi met een sublieme pass. Surma rent richting de bal. Surma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mithril - biermok 0:1

32e minuut.
Velicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velicu passt de bal zonder na te denken. Danayan speelt de bal door. Daar is Kołomyjski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kołomyjski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Renger geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Surma is nu in balbezit. Surma haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Renger bereikt de bal nog maar net als eerste. Renger geeft de bal voor. Velicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velicu speelt de bal door. Surma geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Mithril - biermok 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mithril 83%, biermok 17%.
Mithril - biermok 0:2

52e minuut.
Brandão is nu in balbezit. Brandão geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Renger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Danayan geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Intzoglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Intzoglou geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Renger met een snelle inworp. Kołomyjski geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Bjelanović is nu in balbezit. Bjelanović geeft de bal voor. Bitang bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołomyjski onderschept slim de pass. Kołomyjski draait met de bal, schiet en ... Valle Riestra bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Montalván komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Velicu geeft een lange en hoge pass. Bitang heeft problemen om de bal te vangen. Renger probeert naar een medespeler te passen. Kołomyjski rent richting de bal. Kołomyjski schiet op doel. Valle Riestra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Brandão geeft een lange en hoge pass. Velicu met een sublieme pass. Surma is nu in balbezit. Surma draait met de bal, schiet en ... Valle Riestra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mithril - biermok 0:3

77e minuut.
Danayan rent richting de bal. Danayan geeft een hoge lob. Surma rent richting de bal. Surma draait met de bal, schiet en ... Valle Riestra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mithril - biermok 0:4

86e minuut.
Renger probeert naar een medespeler te passen. Danayan is nu in balbezit. Danayan passt de bal in één keer door. Surma bereikt de bal nog maar net als eerste. Surma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mithril - biermok 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mithril 83%, biermok 17%.
Mithril - biermok 0:5