Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
biermok Mithril
Normal1 Tactiek Kaname Chan
69% Balbezit 31%
15% Spel op eigen helft 85%
16 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40 gemiddelde waardering 25.6
good Schieten weak
good Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Poukamisas probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Velicu de bal. Velicu probeert naar een medespeler te passen. Surma rent richting de bal. Surma geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Danayan speelt de bal door. Daar is Poukamisas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poukamisas probeert naar een medespeler te passen. Surma rent richting de bal. Surma schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Velicu met een snelle inworp. Surma geeft de bal voor. Kołomyjski springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
biermok - Mithril 1:0

10e minuut.
Tiutiu speelt de bal door. Danayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Danayan passt de bal zonder na te denken. Surma bereikt de bal nog maar net als eerste. Surma haalt uit met een fantastische trap. Carranza bokst de bal weg. Daar is Arresti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Kołomyjski geeft een lange en hoge pass. Montalván kopt de bal weg. Danayan probeert naar een medespeler te passen. Surma is nu in balbezit. Surma haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Poukamisas geeft een lange en hoge pass. Kołomyjski heeft problemen om de bal te vangen. Dávila rent richting de bal. Kołomyjski onderschept slim de pass. Kołomyjski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Cáceda rent richting de bal. Cáceda passt de bal zonder na te denken. Daar is Surma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Surma geeft de bal voor. Klungelig pakt Dávila de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Tiutiu heeft problemen om de bal te vangen. Carrario bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiutiu is nu in balbezit. Tiutiu geeft de bal voor. Surma krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Vidaurre is nu in balbezit. Tiutiu is nu in balbezit. Tiutiu geeft een lange en hoge pass. Surma springt en kopt de bal. Carranza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
biermok - Mithril 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: biermok 16%, Mithril 84%.
biermok - Mithril 2:0

46e minuut.
Velicu speelt de bal door. Tiutiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiutiu probeert naar een medespeler te passen. Surma is nu in balbezit. Surma haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Tiutiu rent richting de bal. Tiutiu geeft een hoge lob. Surma bereikt de bal nog maar net als eerste. Surma draait met de bal, schiet en ... Carranza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
biermok - Mithril 3:0

62e minuut.
Bjelanović met een sublieme pass. Velicu is nu in balbezit. Velicu probeert naar een medespeler te passen. Tiutiu rent richting de bal. Tiutiu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Tiutiu passt de bal zonder na te denken. Danayan probeert de bal aan de voet te houden. Velicu is nu in balbezit. Velicu geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Cáceda de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kołomyjski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
biermok - Mithril 4:0

68e minuut.
Carrario zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kołomyjski heeft problemen om de bal te vangen. Cosmescu speelt de bal door. Kołomyjski rent richting de bal. Kołomyjski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Montalván trapt de bal weg. Danayan kopt de bal weg. Daar is Dávila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Surma bereikt de bal nog maar net als eerste. Surma schiet op doel. Carranza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
biermok - Mithril 5:0

74e minuut.
Velicu geeft een lange en hoge pass. Daar is Kołomyjski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tiutiu rent richting de bal. Tiutiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
biermok - Mithril 6:0

82e minuut.
Cáceda bereikt de bal nog maar net als eerste. Danayan verovert de bal door een tackle van achteren. Danayan probeert naar een medespeler te passen. Kołomyjski is nu in balbezit. Kołomyjski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Tiutiu speelt de bal door. Echenique is nu in balbezit. Echenique probeert naar een medespeler te passen. Danayan geeft de bal voor. Klungelig pakt Arresti de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Tiutiu speelt de bal door. Tejada rent richting de bal. Tejada geeft de bal voor. Danayan is nu in balbezit. Danayan speelt de bal door. Carranza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Surma is nu in balbezit. Surma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
biermok - Mithril 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: biermok 13%, Mithril 87%.
biermok - Mithril 7:0