Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Originales Goleadores FC Aganamenon
2v2 Tactiek afrontar 4-3-3
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
39 gemiddelde waardering 38.4
matig Schieten solide
redelijk Passen goed
solide Verdedigen redelijk


8e minuut.
Vegas passt de bal zonder na te denken. Sourav rent richting de bal. Vivanco is nu in balbezit. Sourav rent richting de bal. Sourav draait met de bal, schiet en ... Yaranga bokst de bal weg. Sourav rent richting de bal. Sourav draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Rochan verovert de bal door een tackle van achteren. Rochan passt de bal in één keer door. Bayly rent richting de bal. Bayly schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Originales Goleadores - FC Aganamenon 0:1

18e minuut.
Klungelig pakt Benites de bal. Vivanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivanco probeert naar een medespeler te passen. Sourav bereikt de bal nog maar net als eerste. Sourav schiet op doel. Yaranga bokst de bal weg. Bayly is nu in balbezit. Bayly draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Originales Goleadores - FC Aganamenon 0:2

33e minuut.
Luna kopt de bal weg. Rocha is nu in balbezit. Rocha speelt de bal door. Vegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vegas schiet op doel. Yaranga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bayly rent richting de bal. Bayly haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Inworp. Silva met de inworp. Luna probeert naar een medespeler te passen. Bayly rent richting de bal. Bayly schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Vivanco probeert naar een medespeler te passen. Sourav bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayly rent richting de bal. Bayly schiet op doel. Yaranga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Originales Goleadores - FC Aganamenon 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Originales Goleadores 69%, FC Aganamenon 31%.
Los Originales Goleadores - FC Aganamenon 0:3

49e minuut.
Inworp. Cassaretto met een snelle inworp. Vegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vegas schiet op doel. Yaranga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Originales Goleadores - FC Aganamenon 0:4

59e minuut.
Vegas is nu in balbezit. Silva onderschept slim de pass. Silva speelt de bal door. Dytłow is nu in balbezit. Dytłow haalt uit met een fantastische trap. León kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Benites geeft een lange en hoge pass. Bayly bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Bayly, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bayly schiet op doel. Yaranga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Originales Goleadores - FC Aganamenon 0:5

70e minuut.
Rochan passt de bal zonder na te denken. Vivanco is nu in balbezit. Bayly is nu in balbezit. Bayly haalt uit met een fantastische trap. Yaranga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Originales Goleadores - FC Aganamenon 0:6

72e minuut.
Rochan probeert naar een medespeler te passen. Vivanco probeert naar een medespeler te passen. Sourav is nu in balbezit. Sourav draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Originales Goleadores - FC Aganamenon 0:7

76e minuut.
Cassaretto is nu in balbezit. Klimczak onderschept slim de pass. Klimczak geeft een hoge lob. Cominges bereikt de bal nog maar net als eerste. Cominges draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Sánchez met een snelle inworp. Cassaretto met een sublieme pass. Bayly bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayly schiet op doel. Yaranga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Originales Goleadores - FC Aganamenon 0:8

87e minuut.
Sourav bereikt de bal nog maar net als eerste. Sourav passt de bal zonder na te denken. Klimczak onderschept slim de pass. Daar is Bayly, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bayly draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Originales Goleadores 56%, FC Aganamenon 44%.
Los Originales Goleadores - FC Aganamenon 0:8