Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-09 01:29
  • Competitiewedstrijd: Dark Side Cup
  • Stadion: El Partenón
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 6530
FC Aganamenon Los Originales Goleadores
afrontar 4-3-3 Tactiek 2v2
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
15 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
32.7 gemiddelde waardering 47.5
goed Schieten goed
matig Passen goed
redelijk Verdedigen matig


8e minuut.
Vegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimczak verovert de bal door een tackle van achteren. Klimczak passt de bal zonder na te denken. Tuesta is nu in balbezit. Tuesta passt de bal met de wreef. Bartra bokst de bal weg. Sourav is nu in balbezit. Sourav schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aganamenon - Los Originales Goleadores 1:0

17e minuut.
Vivanco geeft een hoge lob. Dytłow rent richting de bal. Dytłow schiet op doel. Rochan probeert de bal aan de voet te houden. León probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Aganamenon - Los Originales Goleadores 1:1

22e minuut.
Vivanco met een sublieme pass. Quispe heeft problemen om de bal te vangen. Quispe passt de bal zonder na te denken. Tuesta rent richting de bal. Tuesta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Tuesta rent richting de bal. Tuesta geeft de bal voor. Vegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vegas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Bartra trapt de bal weg. Jiménez kopt de bal weg. Rebolledo controleert de bal met de borst. Anh Tài is nu in balbezit. Anh Tài draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Dytłow rent richting de bal. Dytłow passt de bal in één keer door. Anh Tài bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Tài heeft problemen om de bal te vangen. Anh Tài draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Klimczak kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alba met een snelle inworp. Klungelig pakt Vegas de bal. Vegas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Klungelig pakt Sponis de bal. Varela bereikt de bal nog maar net als eerste. Sponis is nu in balbezit. Cominges is nu in balbezit. Cominges haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aganamenon - Los Originales Goleadores 1:2

38e minuut.
Benites geeft de bal voor. Inworp. Vivanco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vegas is nu in balbezit. Vegas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Benites bereikt de bal nog maar net als eerste. Benites geeft een hoge lob. Tuesta rent richting de bal. Tuesta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Aganamenon - Los Originales Goleadores 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Aganamenon 46%, Los Originales Goleadores 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Aganamenon - Los Originales Goleadores 2:2

55e minuut.
Quispe is nu in balbezit. Quispe met een sublieme pass. Sourav rent richting de bal. Sourav draait met de bal, schiet en ... Bartra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Vegas is nu in balbezit. Benites verovert de bal door een tackle van achteren. Vivanco rent richting de bal. Vegas rent richting de bal. Vegas passt de bal met de wreef. Bartra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Vegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vegas met een sublieme pass. Sourav rent richting de bal. Sourav schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Vivanco heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Sourav passt de bal met de wreef. Tuesta probeert naar een medespeler te passen. Sourav rent richting de bal. Vivanco rent richting de bal. Vivanco schiet op doel. Bartra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sourav rent richting de bal. Sourav haalt uit met een fantastische trap. Bartra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sourav is nu in balbezit. Sourav schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aganamenon - Los Originales Goleadores 3:2

85e minuut.
Cominges is nu in balbezit. Arévalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arévalo met een sublieme pass. Dytłow rent richting de bal. Dytłow draait met de bal, schiet en ... León verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

88e minuut.
Cassaretto bereikt de bal nog maar net als eerste. Dytłow verovert de bal door een tackle van achteren. Dytłow speelt de bal door. Anh Tài rent richting de bal. Anh Tài schiet op doel. León probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Aganamenon 53%, Los Originales Goleadores 47%.
FC Aganamenon - Los Originales Goleadores 3:2