Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ERECTROSHOCK F.C. biermok
3-5-2 RW Tactiek Normal1
52% Balbezit 48%
30% Spel op eigen helft 70%
41 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
46.7 gemiddelde waardering 39.5
very good Schieten weak
excellent Passen adequate
average Verdedigen solid


2e minuut.
Smoluchowski met een snelle inworp. Franco speelt de bal door. Bitang speelt de bal door. Ubertini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubertini draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Smoluchowski heeft problemen om de bal te vangen. Smoluchowski speelt de bal door. Kuśmierski geeft de bal voor. Ubertini springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Gremo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Devoyan trapt de bal weg. Kuśmierski kopt de bal weg. Bitang met een sublieme pass. Pechač is nu in balbezit. Pechač haalt uit met een fantastische trap. Cárdenas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Cárdenas speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Ubertini de bal onder controle te krijgen. Franco is nu in balbezit. Franco geeft een lange en hoge pass. Ubertini krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Smoluchowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Kuśmierski de bal. Kuśmierski passt de bal in één keer door. Ubertini rent richting de bal. Ubertini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Smoluchowski speelt de bal door. Kuśmierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuśmierski passt de bal in één keer door. Pechač bereikt de bal nog maar net als eerste. Pechač haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Odhiambo geeft de bal voor. Kuśmierski rent richting de bal. Kuśmierski probeert naar een medespeler te passen. Ubertini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubertini draait met de bal, schiet en ... Cárdenas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Daar is Smoluchowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smoluchowski met een sublieme pass. Ubertini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubertini haalt uit met een fantastische trap. Cárdenas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ERECTROSHOCK F.C. - biermok 1:0

15e minuut.
Kuśmierski geeft de bal voor. Ubertini kopt de bal weg. Pechač heeft problemen om de bal te vangen. Pechač haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ERECTROSHOCK F.C. - biermok 2:0

24e minuut.
Kuśmierski probeert naar een medespeler te passen. Smoluchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Smoluchowski passt de bal met de wreef. Ubertini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubertini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Poukamisas heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bitang geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ubertini krijgt zijn hoofd ertegen. Cárdenas bokst de bal weg.

26e minuut.
Escudero is nu in balbezit. Franco onderschept slim de pass. Franco probeert naar een medespeler te passen. Pechač rent richting de bal. Pechač schiet op doel. Cárdenas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Poukamisas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pechač is nu in balbezit. Pechač schiet op doel. Cárdenas bokst de bal weg.

32e minuut.
Smoluchowski passt de bal zonder na te denken. Kuśmierski rent richting de bal. Kuśmierski passt de bal met de wreef. Ubertini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubertini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Smoluchowski passt de bal met de wreef. Bitang bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitang probeert naar een medespeler te passen. Ubertini rent richting de bal. Ubertini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Smoluchowski met een sublieme pass. Bitang bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Bitang de bal. Bitang geeft een lange en hoge pass. Ubertini springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Kuśmierski passt de bal met de wreef. Smoluchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Smoluchowski speelt de bal door. Ubertini rent richting de bal. Ubertini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ERECTROSHOCK F.C. - biermok 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ERECTROSHOCK F.C. 35%, biermok 65%.
ERECTROSHOCK F.C. - biermok 3:0

46e minuut.
Vergara komt het veld opgelopen. Rednic komt het veld opgelopen. Carbajal komt het veld opgelopen. Notarius komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Surma met een sublieme pass. Mahé bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa speelt de bal door. Pechač is nu in balbezit. Pechač schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Gremo is nu in balbezit. Vergara verovert de bal door een tackle van achteren. Vergara geeft de bal voor. Pechač maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ERECTROSHOCK F.C. - biermok 4:0

49e minuut.
Mur is nu in balbezit. Mur passt de bal met de wreef. Bitang probeert naar een medespeler te passen. Pechač rent richting de bal. Pechač schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Pechač maakt een snoekduik en kopt de bal. Cárdenas met een sublieme pass. Bitang kopt de bal weg. Vergara is nu in balbezit. Vergara schiet op doel. Cárdenas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Szafran heeft problemen om de bal te vangen. Bitang geeft de bal voor. Vergara kopt de bal weg. Pechač rent richting de bal. Pechač draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Vergara is nu in balbezit. Vergara passt de bal in één keer door. Pechač bereikt de bal nog maar net als eerste. Pechač haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Notarius met een snelle inworp. Carbajal met een sublieme pass. Pechač bereikt de bal nog maar net als eerste. Pechač haalt uit met een fantastische trap. Cárdenas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Carbajal rent richting de bal. Carbajal met een sublieme pass. Kuśmierski met een sublieme pass. Vergara is nu in balbezit. Vergara draait met de bal, schiet en ... Cárdenas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pechač rent richting de bal. Pechač haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Kuśmierski speelt de bal door. Daar is Vergara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vergara speelt de bal door. Pechač rent richting de bal. Pechač draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Carbajal speelt de bal door. Vergara bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergara speelt de bal door. Pechač rent richting de bal. Pechač haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cárdenas probeert wanhopig de bal te grijpen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Kuśmierski passt de bal met de wreef. Carbajal rent richting de bal. Carbajal passt de bal in één keer door. Vergara is nu in balbezit. Vergara schiet op doel. Cárdenas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Mahé geeft de bal voor. Inworp. Kuśmierski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bitang geeft een hoge lob. Pechač krijgt zijn hoofd ertegen. Cárdenas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vergara maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ERECTROSHOCK F.C. - biermok 5:0

80e minuut.
Pechač passt de bal zonder na te denken. Vergara bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergara passt de bal zonder na te denken. Pechač is nu in balbezit. Pechač haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Morvai passt de bal in één keer door. Bitang is nu in balbezit. Bitang geeft een hoge lob. Pechač probeert de bal met de borst te controleren. Pechač schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ERECTROSHOCK F.C. 24%, biermok 76%.
ERECTROSHOCK F.C. - biermok 5:0