Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-13 01:29
  • Competitiewedstrijd: Dark Side Cup
  • Stadion: El Partenón
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7232
FC Aganamenon Cusco F.C.
afrontar 4-3-3 Tactiek 532 Bandas
42% Balbezit 58%
64% Spel op eigen helft 36%
1 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
35.2 gemiddelde waardering 45.7
average Schieten solid
good Passen adequate
good Verdedigen good


2e minuut.
Daar is Agüero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cassaretto met een sublieme pass. Vegas is nu in balbezit. Vegas schiet op doel. Knežević probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aganamenon - Cusco F.C. 1:0

4e minuut.
Diabol controleert de bal met de borst. Diabol speelt de bal door. Muñoz Juste is nu in balbezit. Muñoz Juste schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Aganamenon - Cusco F.C. 1:1

6e minuut.
O´Donnell geeft een hoge lob. Castañeda is nu in balbezit. Castañeda passt de bal zonder na te denken. Diabol is nu in balbezit. Diabol draait met de bal, schiet en ... León probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Castañeda verovert de bal door een tackle van achteren. Castañeda geeft een lange en hoge pass. Muñoz Juste is nu in balbezit. Muñoz Juste schiet op doel. León bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aganamenon - Cusco F.C. 1:2

15e minuut.
Diabol geeft een lange en hoge pass. Coria kopt de bal weg. Muñoz Juste bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz Juste schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aganamenon - Cusco F.C. 1:3

40e minuut.
Benayoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Benayoun geeft de bal voor. Inworp. Coria met een snelle inworp. Diabol geeft een hoge lob. León bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Agüero passt de bal met de wreef. Domínguez rent richting de bal. Diabol onderschept slim de pass. Diabol schiet op doel. León maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aganamenon - Cusco F.C. 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Aganamenon 68%, Cusco F.C. 32%.
FC Aganamenon - Cusco F.C. 1:4

51e minuut.
Castañeda passt de bal in één keer door. Rochan verovert de bal door een tackle van achteren. Diabol is nu in balbezit. Diabol draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aganamenon - Cusco F.C. 1:5

54e minuut.
Rochan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Castañeda met een snelle inworp. Diabol controleert de bal met de borst. Diabol geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
O´Donnell passt de bal met de wreef. Castañeda is nu in balbezit. Castañeda speelt de bal door. Diabol bereikt de bal nog maar net als eerste. Diabol draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aganamenon - Cusco F.C. 1:6

71e minuut.
O´Donnell geeft de bal voor. Muñoz Juste rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Domínguez. Domínguez krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Rochan rent richting de bal. Rochan passt de bal in één keer door. O´Donnell speelt de bal door. Diabol rent richting de bal. Diabol haalt uit met een fantastische trap. León bokst de bal weg. Paal! Muñoz Juste is nu in balbezit. Muñoz Juste haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aganamenon - Cusco F.C. 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Aganamenon 59%, Cusco F.C. 41%.
FC Aganamenon - Cusco F.C. 1:7