Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-02 01:29
  • Competitiewedstrijd: Dark Side Cup
  • Stadion: Túpac Amaru
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 3694
Cusco F.C. FC Aganamenon
532 Bandas Tactiek afrontar 4-3-3
53% Balbezit 47%
33% Spel op eigen helft 67%
14 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
51.9 gemiddelde waardering 34.2
solide Schieten matig
goed Passen goed
uitstekend Verdedigen redelijk


18e minuut.
Coria passt de bal met de wreef. Muñoz Juste is nu in balbezit. Muñoz Juste passt de bal met de wreef. Chalbaud rent richting de bal. Chalbaud haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cusco F.C. - FC Aganamenon 1:0

24e minuut.
Diabol met de inworp. Faltoso rent richting de bal. Faltoso speelt de bal door. Diabol is nu in balbezit. Diabol passt de bal zonder na te denken. León probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Contini bereikt de bal nog maar net als eerste. Contini geeft een hoge lob. Muñoz Juste rent richting de bal. Muñoz Juste haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Contini speelt de bal door. Coria bereikt de bal nog maar net als eerste. Coria speelt de bal door. Muñoz Juste bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz Juste haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Domínguez is nu in balbezit. Domínguez geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Coria zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Muñoz Juste geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cusco F.C. 37%, FC Aganamenon 63%.
Cusco F.C. - FC Aganamenon 1:0

47e minuut.
Alba bereikt de bal nog maar net als eerste. Coria verovert de bal door een tackle van achteren. Coria speelt de bal door. Muñoz Juste bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz Juste haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cusco F.C. - FC Aganamenon 2:0

48e minuut.
Quispe probeert naar een medespeler te passen. Allemant bereikt de bal nog maar net als eerste. Allemant geeft de bal voor. Diabol is nu in balbezit. Diabol draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Faltoso rent richting de bal. Faltoso geeft een hoge lob. Coria rent richting de bal. Coria schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cusco F.C. - FC Aganamenon 3:0

56e minuut.
Coria passt de bal zonder na te denken. Faltoso geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Domínguez de bal. Muñoz Juste bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz Juste haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Chalbaud de bal. Chalbaud haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cusco F.C. - FC Aganamenon 4:0

65e minuut.
Quispe is nu in balbezit. Faltoso onderschept slim de pass. Faltoso geeft een lange en hoge pass. Muñoz Juste bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz Juste haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Chalbaud is nu in balbezit. Muñoz Juste bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalbaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalbaud draait met de bal, schiet en ... León werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Cusco F.C. - FC Aganamenon 5:0

90e minuut.
Muñoz Juste is nu in balbezit. Muñoz Juste geeft de bal voor. Diabol is nu in balbezit. Diabol haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Luna de bal onder controle te krijgen. León bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cusco F.C. 29%, FC Aganamenon 71%.
Cusco F.C. - FC Aganamenon 5:0