Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mithril Cusco F.C.
Kaname Chan Tactiek 532 Bandas
47% Balbezit 53%
90% Spel op eigen helft 10%
0 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24 gemiddelde waardering 42
zwak Schieten goed
slecht Passen goed
slecht Verdedigen matig


2e minuut.
Carniceiro rent richting de bal. Carniceiro geeft een lange en hoge pass. Laverde kopt de bal weg. Okumuş is nu in balbezit. Okumuş draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Na een snelle pass probeert Intzoglou de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mithril - Cusco F.C. 0:1

5e minuut.
Agüero passt de bal met de wreef. Coria is nu in balbezit. Coria passt de bal in één keer door. Okumuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Okumuş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Okumuş is nu in balbezit. Okumuş schiet op doel. Intzoglou kopt de bal weg. Okumuş rent richting de bal. Okumuş schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Valle Riestra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal vliegt tegen de lat. Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Mithril - Cusco F.C. 0:2

18e minuut.
Brandão is nu in balbezit. Castañeda verovert de bal door een tackle van achteren. Castañeda met een sublieme pass. Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Quesada schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Laverde geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Coria zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Okumuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Okumuş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mithril - Cusco F.C. 0:3

30e minuut.
Okumuş geeft een hoge lob. Castañeda speelt de bal door. Daar is Quesada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okumuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Okumuş draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Doeltrap. Parodi met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Sotil de bal. Quesada is nu in balbezit. Quesada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mithril - Cusco F.C. 0:4

34e minuut.
Sotil met een sublieme pass. Laverde heeft problemen om de bal te vangen. Laverde probeert naar een medespeler te passen. Quesada rent richting de bal. Quesada draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Coria neemt de hoekschop. Masjoan heeft problemen om de bal te vangen. Quesada is nu in balbezit. Quesada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mithril - Cusco F.C. 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mithril 88%, Cusco F.C. 12%.
Mithril - Cusco F.C. 0:5

48e minuut.
Agüero is nu in balbezit. Agüero passt de bal met de wreef. Ferenczi is nu in balbezit. Okumuş onderschept slim de pass. Coria geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Valle Riestra maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Masjoan heeft problemen om de bal te vangen. Quesada is nu in balbezit. Quesada draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Agüero verovert de bal door een tackle van achteren. Agüero probeert naar een medespeler te passen. Quesada kan de bal niet met de borst controleren. Quesada draait met de bal, schiet en ... Parodi met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Coria neemt de hoekschop. Klungelig pakt Masjoan de bal. Okumuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Okumuş schiet op doel. Na een snelle pass probeert Masjoan de bal onder controle te krijgen. Valle Riestra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Aschiero bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Okumuş rent richting de bal. Okumuş met een sublieme pass. Bitang bereikt de bal nog maar net als eerste. Castañeda geeft een hoge lob. Masjoan probeert de bal aan de voet te houden. Valle Riestra bokst de bal weg.

61e minuut.
Contini onderschept slim de pass. Agüero rent richting de bal. Bitang rent richting de bal. Agüero verovert de bal door een tackle van achteren. Agüero geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Montalván komt het veld opgelopen.

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Brandão met een harde bal richting middenveld. Sotil heeft problemen om de bal te vangen. Okumuş is nu in balbezit. Okumuş haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Velásquez is nu in balbezit. Velásquez geeft een hoge lob. Coria is nu in balbezit. Coria geeft de bal voor. Okumuş springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Sotil passt de bal zonder na te denken. Castañeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Castañeda speelt de bal door. Okumuş rent richting de bal. Okumuş draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Agüero verovert de bal door een tackle van achteren. Agüero geeft de bal voor. Okumuş controleert de bal met de borst. Okumuş schiet op doel. Intzoglou probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Valle Riestra probeert naar een medespeler te passen. Agüero is nu in balbezit. Agüero passt de bal in één keer door. Castañeda is nu in balbezit. Castañeda geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Intzoglou met een harde bal richting middenveld. Agüero probeert naar een medespeler te passen. Castañeda rent richting de bal. Castañeda geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Agüero onderschept slim de pass. Agüero speelt de bal door. Castañeda geeft een hoge lob. Quesada rent richting de bal. Quesada schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Mithril - Cusco F.C. 0:6

88e minuut.
Velásquez rent richting de bal. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Sotil zijn tegenspeler op de grond. Sotil krijgt een gele kaart. Agüero is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Agüero met een snel genomen vrije trap. Quesada springt en kopt de bal. Valle Riestra probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Sotil heeft problemen om de bal te vangen. Agüero onderschept slim de pass. Agüero passt de bal met de wreef. Coria bereikt de bal nog maar net als eerste. Coria geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mithril 92%, Cusco F.C. 8%.
Mithril - Cusco F.C. 0:6