Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-24 01:29
  • Competitiewedstrijd: Dark Side Cup
  • Stadion: Túpac Amaru
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2418
Cusco F.C. Mithril
532 Bandas Tactiek Kaname Chan
52% Balbezit 48%
6% Spel op eigen helft 94%
39 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.8 gemiddelde waardering 25
zeer goed Schieten zwak
solide Passen waardeloos
matig Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Chiarini probeert naar een medespeler te passen. Rubio rent richting de bal. Rubio met een sublieme pass. Diabol is nu in balbezit. Diabol geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Rubio passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tejada de bal. Chalbaud rent richting de bal. Chalbaud draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Montalván de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Parodi kopt de bal weg. Chalbaud is nu in balbezit. Chalbaud probeert naar een medespeler te passen. Muñoz Juste bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz Juste schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Chiarini met een sublieme pass. Daar is Rubio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rubio met een sublieme pass. Diabol bereikt de bal nog maar net als eerste. Diabol geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Chiarini met een sublieme pass. Daar is Diabol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diabol geeft de bal voor. Carranza met een sublieme pass. Klungelig pakt Rocha de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Coria geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Carranza bokst de bal weg.

16e minuut.
Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Diabol verovert de bal door een tackle van achteren. Diabol geeft een hoge lob. Daar is Muñoz Juste, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muñoz Juste haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cusco F.C. - Mithril 1:0

22e minuut.
Diabol geeft een lange en hoge pass. Chalbaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalbaud schiet op doel. Rocha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cusco F.C. - Mithril 2:0

24e minuut.
Coria passt de bal zonder na te denken. Arresti heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Coria zal de hoekschop nemen. Chalbaud krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cusco F.C. - Mithril 3:0

28e minuut.
Montalván heeft problemen om de bal te vangen. Dávila probeert naar een medespeler te passen. Muñoz Juste is nu in balbezit. Muñoz Juste haalt uit met een fantastische trap. Carranza werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Cusco F.C. - Mithril 4:0

32e minuut.
Coria is nu in balbezit. Coria geeft een hoge lob. Daar is Rocha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muñoz Juste bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz Juste draait met de bal, schiet en ... Carranza bokst de bal weg.

33e minuut.
Cáceda is nu in balbezit. Coria verovert de bal door een tackle van achteren. Coria geeft een hoge lob. Daar is Rocha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carranza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cusco F.C. - Mithril 5:0

35e minuut.
Tejada onderschept slim de pass. Tejada probeert naar een medespeler te passen. Dávila heeft problemen om de bal te vangen. Chalbaud rent richting de bal. Chalbaud draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Parodi geeft de bal voor. Daar is Contini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Contini geeft een lange en hoge pass. Chalbaud springt en kopt de bal. Carranza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cusco F.C. - Mithril 6:0

39e minuut.
Cosmescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiarini verovert de bal door een tackle van achteren. Chiarini met een sublieme pass. Coria rent richting de bal. Coria geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cusco F.C. 8%, Mithril 92%.
Cusco F.C. - Mithril 6:0

49e minuut.
Coria speelt de bal door. Chalbaud is nu in balbezit. Chalbaud haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Rocha de bal. Carranza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cusco F.C. - Mithril 7:0

50e minuut.
Parisio passt de bal zonder na te denken. Coria probeert naar een medespeler te passen. Muñoz Juste bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz Juste haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cusco F.C. - Mithril 8:0

52e minuut.
Coria zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Muñoz Juste bereikt de bal nog maar net als eerste. Parodi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Muñoz Juste is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chalbaud kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Cusco F.C. - Mithril 9:0

55e minuut.
Diabol geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dávila de bal. Chalbaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalbaud draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cusco F.C. - Mithril 10:0

61e minuut.
Chiarini speelt de bal door. Contini probeert naar een medespeler te passen. Coria bereikt de bal nog maar net als eerste. Coria geeft een hoge lob. Chalbaud springt en kopt de bal. Carranza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Faltoso komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Drăguloiu geeft de bal voor. Carranza met een sublieme pass. Faltoso speelt de bal door. Coria is nu in balbezit. Coria geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chalbaud is nu in balbezit. Chalbaud haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cusco F.C. - Mithril 11:0

70e minuut.
Arresti passt de bal in één keer door. Tejada met een sublieme pass. Daar is Cosmescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chalbaud rent richting de bal. Chalbaud schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Faltoso is nu in balbezit. Faltoso geeft de bal voor. Chalbaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalbaud schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cusco F.C. - Mithril 12:0

74e minuut.
Rocha passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Cáceda de bal. Muñoz Juste rent richting de bal. Parodi rent richting de bal. Chalbaud onderschept slim de pass. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Diabol geeft een hoge lob. Cáceda heeft problemen om de bal te vangen. Coria is nu in balbezit. Muñoz Juste is nu in balbezit. Muñoz Juste geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Cusco F.C. - Mithril 13:0

77e minuut.
Faltoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Faltoso passt de bal in één keer door. Coria geeft een hoge lob. Diabol bereikt de bal nog maar net als eerste. Diabol geeft een hoge lob. Carranza bokst de bal weg. Parodi met een sublieme pass. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Faltoso geeft de bal voor. Parodi heeft problemen om de bal te vangen. Chalbaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalbaud draait met de bal, schiet en ... Carranza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cusco F.C. - Mithril 14:0

81e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Agüero komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Faltoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Coria rent richting de bal. Coria geeft een lange en hoge pass. Diabol kopt de bal weg. Montalván heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Diabol neemt de hoekschop. Muñoz Juste is nu in balbezit. Muñoz Juste haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Coria met een snelle inworp. Muñoz Juste is nu in balbezit. Muñoz Juste geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rocha de bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Diabol rent richting de bal. Diabol passt de bal met de wreef. Muñoz Juste rent richting de bal. Chalbaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalbaud draait met de bal, schiet en ... Carranza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Inworp. Aréstegui komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Chalbaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz Juste is nu in balbezit. Chalbaud rent richting de bal. Muñoz Juste is nu in balbezit. Muñoz Juste haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cusco F.C. - Mithril 15:0

89e minuut.
Muñoz Juste bereikt de bal nog maar net als eerste. Parodi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Muñoz Juste is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chalbaud legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Carranza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cusco F.C. - Mithril 16:0

90e minuut.
Arresti geeft een lange en hoge pass. Muñoz Juste probeert de bal aan de voet te houden. Faltoso geeft de bal voor. Intzoglou kopt de bal weg. Diabol geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cusco F.C. 5%, Mithril 95%.
Cusco F.C. - Mithril 16:0