Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-24 01:29
  • Competitiewedstrijd: Dark Side Cup
  • Stadion: El Partenón
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 7187
FC Aganamenon ERECTROSHOCK F.C.
afrontar 4-3-3 Tactiek 3-5-2 RW
43% Balbezit 57%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 9
35.2 gemiddelde waardering 49.6
redelijk Schieten goed
redelijk Passen uitstekend
goed Verdedigen matig


8e minuut.
Rochan geeft een lange en hoge pass. Odhiambo is nu in balbezit. Odhiambo geeft de bal voor. Klungelig pakt Allemant de bal. Bitang rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Ubertini passt de bal in één keer door. Smoluchowski speelt de bal door. Kuśmierski is nu in balbezit. Kuśmierski geeft de bal voor. Pechač krijgt zijn hoofd ertegen. León bokst de bal weg.

27e minuut.
Morvai geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vivanco met de inworp. Vegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vegas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Daar is Domínguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuśmierski is nu in balbezit. Ubertini is nu in balbezit. Ubertini draait met de bal, schiet en ... León werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Ubertini bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bitang geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ubertini maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aganamenon - ERECTROSHOCK F.C. 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Aganamenon 60%, ERECTROSHOCK F.C. 40%.
FC Aganamenon - ERECTROSHOCK F.C. 0:1

46e minuut.
Carbajal komt het veld opgelopen. Notarius komt het veld opgelopen. Vergara komt het veld opgelopen. Rednic komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Inworp. Riafa met een snelle inworp. Pechač is nu in balbezit. Vergara is nu in balbezit. Vergara haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Vivanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbajal verovert de bal door een tackle van achteren. Carbajal passt de bal zonder na te denken. Vergara rent richting de bal. Vergara draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Vergara bereikt de bal nog maar net als eerste. Pechač bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pechač raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Pechač neemt zijn aanloop. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Carbajal geeft de bal voor. Bitang kopt de bal weg. Pechač heeft problemen om de bal te vangen. Carbajal rent richting de bal. Carbajal geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Kuśmierski passt de bal met de wreef. Bitang bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitang geeft de bal voor. Pechač springt en kopt de bal. León werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Vergara rent richting de bal. Vergara passt de bal met de wreef. Pechač rent richting de bal. Pechač schiet op doel. León werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Aganamenon 64%, ERECTROSHOCK F.C. 36%.
FC Aganamenon - ERECTROSHOCK F.C. 0:1