Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
biermok Los Originales Goleadores
Normal1 Tactiek 2v2
61% Balbezit 39%
31% Spel op eigen helft 69%
23 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 0
45.4 gemiddelde waardering 35.5
good Schieten average
good Passen average
good Verdedigen solid


4e minuut.
Daar is Danayan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Danayan passt de bal zonder na te denken. Surma is nu in balbezit. Surma schiet op doel. Bartra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Cseh is nu in balbezit. Surma bereikt de bal nog maar net als eerste. Danayan rent richting de bal. Danayan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
biermok - Los Originales Goleadores 1:0

16e minuut.
Cseh is nu in balbezit. Cseh probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kołomyjski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Danayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Danayan haalt uit met een fantastische trap. Bartra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Velicu speelt de bal door. Kołomyjski is nu in balbezit. Daar is Kołomyjski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kołomyjski schiet op doel. Bartra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
biermok - Los Originales Goleadores 2:0

23e minuut.
Surma met een sublieme pass. Danayan probeert naar een medespeler te passen. Velicu rent richting de bal. Velicu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
biermok - Los Originales Goleadores 3:0

25e minuut.
Surma bereikt de bal nog maar net als eerste. Surma passt de bal zonder na te denken. Kołomyjski is nu in balbezit. Kołomyjski haalt uit met een fantastische trap. Bartra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
biermok - Los Originales Goleadores 4:0

27e minuut.
Morales rent richting de bal. Cseh onderschept slim de pass. Cseh met een sublieme pass. Klungelig pakt Surma de bal. Surma haalt uit met een fantastische trap. Bartra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Kołomyjski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołomyjski probeert naar een medespeler te passen. Surma bereikt de bal nog maar net als eerste. Surma haalt uit met een fantastische trap. Bartra probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Inworp. Cseh met een snelle inworp. Surma is nu in balbezit. Surma schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Bartra met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cseh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Surma bereikt de bal nog maar net als eerste. Surma haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Kołomyjski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołomyjski probeert naar een medespeler te passen. Surma rent richting de bal. Surma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
biermok - Los Originales Goleadores 5:0

40e minuut.
Vidaurre trapt de bal weg. Danayan is nu in balbezit. Danayan speelt de bal door. Kołomyjski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołomyjski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Klimczak verovert de bal door een tackle van achteren. Klimczak geeft een lange en hoge pass. Surma is nu in balbezit. Surma haalt uit met een fantastische trap. Bartra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
biermok - Los Originales Goleadores 6:0

44e minuut.
Echenique probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kołomyjski de bal. Kołomyjski passt de bal met de wreef. Surma rent richting de bal. Surma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
biermok - Los Originales Goleadores 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: biermok 30%, Los Originales Goleadores 70%.
biermok - Los Originales Goleadores 7:0

46e minuut.
Velicu is nu in balbezit. Daar is Kołomyjski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Danayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Danayan draait met de bal, schiet en ... Bartra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
biermok - Los Originales Goleadores 8:0

52e minuut.
Echenique bereikt de bal nog maar net als eerste. Echenique speelt de bal door. Surma is nu in balbezit. Surma schiet op doel. Bartra werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Morales is nu in balbezit. Cseh onderschept slim de pass. Morales is nu in balbezit. Cseh verovert de bal door een tackle van achteren. Cseh geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Klimczak neemt vlug de vrije trap. Daar is Velicu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velicu passt de bal in één keer door. Kołomyjski is nu in balbezit. Kołomyjski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Danayan rent richting de bal. Danayan passt de bal met de wreef. Velicu rent richting de bal. Velicu haalt uit met een fantastische trap. Bartra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
biermok - Los Originales Goleadores 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: biermok 33%, Los Originales Goleadores 67%.
biermok - Los Originales Goleadores 9:0