Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Originales Goleadores biermok
2v2 Tactiek Normal1
43% Balbezit 57%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 11
42.1 gemiddelde waardering 42.8
matig Schieten goed
redelijk Passen goed
zeer goed Verdedigen goed


21e minuut.
Dytłow rent richting de bal. Danayan verovert de bal door een tackle van achteren. Danayan probeert naar een medespeler te passen. Kołomyjski is nu in balbezit. Kołomyjski schiet op doel. Bartra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Bjelanović heeft problemen om de bal te vangen. Bjelanović speelt de bal door. Kołomyjski is nu in balbezit. Kołomyjski haalt uit met een fantastische trap. Bartra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Originales Goleadores - biermok 0:1

24e minuut.
Velicu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barzola is nu in balbezit. Klimczak verovert de bal door een tackle van achteren. Danayan verovert de bal door een tackle van achteren. Danayan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Originales Goleadores 59%, biermok 41%.
Los Originales Goleadores - biermok 0:1

47e minuut.
Morales verovert de bal door een tackle van achteren. Cseh verovert de bal door een tackle van achteren. Kołomyjski is nu in balbezit. Kołomyjski haalt uit met een fantastische trap. Bartra werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Kołomyjski rent richting de bal. Kołomyjski passt de bal zonder na te denken. Barzola bereikt de bal nog maar net als eerste. Barzola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Originales Goleadores - biermok 0:2

54e minuut.
Mahé is nu in balbezit. Danayan met een sublieme pass. Kołomyjski rent richting de bal. Kołomyjski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Mahé passt de bal zonder na te denken. Danayan rent richting de bal. Danayan speelt de bal door. Kołomyjski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołomyjski draait met de bal, schiet en ... Bartra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Mahé verovert de bal door een tackle van achteren. Mahé met een sublieme pass. Kołomyjski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołomyjski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Dytłow met een sublieme pass. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Soldenis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Soldenis krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Velicu met een sublieme pass. Klimczak onderschept slim de pass. Kołomyjski rent richting de bal. Kołomyjski schiet op doel. Bartra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Originales Goleadores - biermok 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Originales Goleadores 73%, biermok 27%.
Los Originales Goleadores - biermok 0:3