Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
biermok FC Aganamenon
Normal1 Tactiek Rata_modw
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
0 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
43.6 gemiddelde waardering 54.5
matig Schieten formidabel
goed Passen zeer goed
goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Rodallega rent richting de bal. Rodallega geeft de bal voor. Klungelig pakt Campuzano de bal. Traverso is nu in balbezit. Traverso haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Cárdenas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Traverso passt de bal met de wreef. Rodallega bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodallega probeert naar een medespeler te passen. Traverso is nu in balbezit. Traverso schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Inworp. Campuzano met een snelle inworp. Klungelig pakt Galindo de bal. Galindo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Traverso is nu in balbezit. Traverso met een sublieme pass. Vidaurre is nu in balbezit. Bayly onderschept slim de pass. Bayly draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Campuzano rent richting de bal. Campuzano probeert naar een medespeler te passen. Bayly is nu in balbezit. Bayly schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: biermok 61%, FC Aganamenon 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
biermok - FC Aganamenon 0:0

53e minuut.
Bayly bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayly passt de bal in één keer door. Traverso is nu in balbezit. Traverso haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Le bereikt de bal nog maar net als eerste. Soldenis rent richting de bal. Le verovert de bal door een tackle van achteren. Le geeft een lange en hoge pass. Traverso krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
biermok - FC Aganamenon 0:1

58e minuut.
Cseh geeft de bal voor. Rodallega kopt de bal weg. Traverso rent richting de bal. Traverso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
biermok - FC Aganamenon 0:2

62e minuut.
Campuzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Campuzano geeft een hoge lob. Klungelig pakt Van de Ven de bal. Traverso bereikt de bal nog maar net als eerste. Traverso schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
biermok - FC Aganamenon 0:3

70e minuut.
Riafa rent richting de bal. Riafa geeft een hoge lob. Bjelanović heeft problemen om de bal te vangen. Bayly rent richting de bal. Bayly draait met de bal, schiet en ... Cárdenas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Campuzano is nu in balbezit. Galindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galindo met een sublieme pass. Bayly bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayly schiet op doel. Cárdenas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Bayly passt de bal in één keer door. Galindo is nu in balbezit. Galindo passt de bal zonder na te denken. Traverso is nu in balbezit. Traverso schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Rodallega bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodallega probeert naar een medespeler te passen. Traverso rent richting de bal. Traverso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
biermok - FC Aganamenon 0:4

87e minuut.
Campuzano verovert de bal door een tackle van achteren. Echenique rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Campuzano. Campuzano krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: biermok 69%, FC Aganamenon 31%.
biermok - FC Aganamenon 0:4