Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
biermok Cusco F.C.
Normal1 Tactiek 532 Bandas
54% Balbezit 46%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.1 gemiddelde waardering 44.8
adequate Schieten good
good Passen adequate
solid Verdedigen solid


1e minuut.
Surma verovert de bal door een tackle van achteren. Surma passt de bal met de wreef. Kołomyjski rent richting de bal. Kołomyjski haalt uit met een fantastische trap. Knežević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
biermok - Cusco F.C. 1:0

8e minuut.
Diabol bereikt de bal nog maar net als eerste. Diabol geeft een hoge lob. Quesada is nu in balbezit. Quesada haalt uit met een fantastische trap. Bjelanović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cárdenas bokst de bal weg.

9e minuut.
Carniceiro geeft een hoge lob. Klungelig pakt Soldenis de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Diabol. Diabol krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Coria probeert naar een medespeler te passen. Diabol bereikt de bal nog maar net als eerste. Echenique maakt een afschuwelijke overtreding. Echenique krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Daar is Coria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coria met een sublieme pass. Quesada rent richting de bal. Quesada schiet op doel. Cárdenas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
biermok - Cusco F.C. 1:1

22e minuut.
Contini bereikt de bal nog maar net als eerste. Contini geeft een lange en hoge pass. Bjelanović heeft problemen om de bal te vangen. Castañeda geeft de bal voor. Diabol maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Coria met een sublieme pass. Klungelig pakt Vidaurre de bal. Diabol bereikt de bal nog maar net als eerste. Diabol draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
biermok - Cusco F.C. 1:2

28e minuut.
Quesada verovert de bal door een tackle van achteren. Quesada probeert naar een medespeler te passen. Diabol bereikt de bal nog maar net als eerste. Diabol schiet op doel. Cárdenas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
biermok - Cusco F.C. 1:3

31e minuut.
Velásquez is nu in balbezit. Velásquez geeft een lange en hoge pass. Bjelanović heeft problemen om de bal te vangen. Diabol is nu in balbezit. Diabol schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cárdenas met een harde bal richting middenveld. Coria kopt de bal weg. Diabol is nu in balbezit. Diabol draait met de bal, schiet en ... Cárdenas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Cseh kopt de bal weg. Surma bereikt de bal nog maar net als eerste. Velásquez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Surma is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Danayan komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Castañeda passt de bal in één keer door. Echenique rent richting de bal. Danayan met een sublieme pass. Velicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velicu geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Vidaurre passt de bal zonder na te denken. Coria speelt de bal door. Diabol is nu in balbezit. Diabol schiet op doel. Cárdenas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
biermok - Cusco F.C. 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: biermok 51%, Cusco F.C. 49%.
biermok - Cusco F.C. 1:4

49e minuut.
Vidaurre bereikt de bal nog maar net als eerste. Diabol onderschept slim de pass. Quesada rent richting de bal. Diabol bereikt de bal nog maar net als eerste. Diabol haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Coria rent richting de bal. Coria haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
biermok - Cusco F.C. 1:5

61e minuut.
Castañeda geeft de bal voor. Velicu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Coria speelt de bal door. Diabol bereikt de bal nog maar net als eerste. Diabol haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
biermok - Cusco F.C. 1:6

70e minuut.
Velicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velicu met een sublieme pass. Carniceiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Surma verovert de bal door een tackle van achteren. Surma schiet op doel. Knežević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Quesada probeert naar een medespeler te passen. Coria rent richting de bal. Coria geeft een hoge lob. Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Diabol rent richting de bal. Diabol draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
biermok - Cusco F.C. 1:7

79e minuut.
Coria kopt de bal weg. Vidaurre probeert de bal met de borst te controleren. Quesada rent richting de bal. Quesada draait met de bal, schiet en ... Vidaurre probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Knežević probeert naar een medespeler te passen. Castañeda kopt de bal weg. Klungelig pakt Bjelanović de bal. Diabol is nu in balbezit. Diabol schiet op doel. Cárdenas bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: biermok 59%, Cusco F.C. 41%.
biermok - Cusco F.C. 1:7