Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mithril FC Aganamenon
Kaname Chan Tactiek afrontar 4-3-3
43% Balbezit 57%
87% Spel op eigen helft 13%
1 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.6 gemiddelde waardering 34.8
weak Schieten solid
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Cosmescu rent richting de bal. Galindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galindo met een sublieme pass. Sourav rent richting de bal. Sourav schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Carranza speelt de bal door. Galindo kopt de bal weg. Daar is Dávila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carranza met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Montalván de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mithril - FC Aganamenon 0:1

10e minuut.
Cáceda bereikt de bal nog maar net als eerste. Sourav verovert de bal door een tackle van achteren. Sourav passt de bal zonder na te denken. Vegas rent richting de bal. Vegas draait met de bal, schiet en ... Carranza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Vivanco passt de bal in één keer door. Carrario rent richting de bal. Carrario passt de bal met de wreef. Vegas rent richting de bal. Vegas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mithril - FC Aganamenon 0:2

15e minuut.
Yáñez geeft de bal voor. Arresti kopt de bal weg. Klungelig pakt Parodi de bal. Sourav bereikt de bal nog maar net als eerste. Sourav haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Vegas speelt de bal door. Rochan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochan speelt de bal door. Galindo is nu in balbezit. Galindo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Dávila geeft een hoge lob. Inworp. Vivanco met de inworp. Galindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galindo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Dávila geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vivanco met een snelle inworp. Galindo rent richting de bal. Galindo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Montalván trapt de bal weg. Cosmescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosmescu probeert naar een medespeler te passen. Sourav bereikt de bal nog maar net als eerste. Sourav draait met de bal, schiet en ... Carranza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Daar is Arresti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arresti geeft een hoge lob. Carrario probeert de bal aan de voet te houden. Galindo rent richting de bal. Galindo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Vivanco geeft een lange en hoge pass. Cáceda speelt de bal door. Klungelig pakt Sourav de bal. Sourav schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mithril - FC Aganamenon 0:3

33e minuut.
Montalván geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vivanco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Galindo rent richting de bal. Galindo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mithril 88%, FC Aganamenon 12%.
Mithril - FC Aganamenon 0:3

54e minuut.
Cáceda passt de bal met de wreef. Cosmescu controleert de bal met de borst. Vivanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Sourav is nu in balbezit. Sourav haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Mithril - FC Aganamenon 0:4

65e minuut.
Carrario is nu in balbezit. Vivanco heeft problemen om de bal te vangen. Vivanco speelt de bal door. Intzoglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Intzoglou passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
Mithril - FC Aganamenon 0:5

80e minuut.
Rochan speelt de bal door. Beltrán is nu in balbezit. Beltrán met een sublieme pass. Galindo rent richting de bal. Galindo geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Arresti geeft de bal voor. Inworp. Yáñez met de inworp. Vegas rent richting de bal. Vegas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mithril 85%, FC Aganamenon 15%.
Mithril - FC Aganamenon 0:5