Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-09 01:29
  • Competitiewedstrijd: Salseo
  • Stadion: La Base
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3351
Team Locuaz la U
Entrena2 Tactiek 541
58% Balbezit 42%
25% Spel op eigen helft 75%
30 Doelpogingen 1
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.9 gemiddelde waardering 24.7
solide Schieten zwak
solide Passen slecht
redelijk Verdedigen zwak


3e minuut.
Daar is Isnardi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isnardi passt de bal met de wreef. Ponsaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponsaerts draait met de bal, schiet en ... Sáenz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Locuaz - la U 1:0

7e minuut.
Menotti met een sublieme pass. Ombrellaio geeft een hoge lob. Agüero heeft problemen om de bal te vangen. Ponsaerts rent richting de bal. Ponsaerts draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Team Locuaz - la U 2:0

11e minuut.
Chumpitaz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Saco Vértiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ştefănescu rent richting de bal. Ponsaerts is nu in balbezit. Ponsaerts haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Locuaz - la U 3:0

20e minuut.
Vasallo rent richting de bal. Ombrellaio verovert de bal door een tackle van achteren. Ombrellaio geeft een hoge lob. Isnardi maakt een snoekduik en kopt de bal. Sáenz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Locuaz - la U 4:0

23e minuut.
Nanopoulos onderschept slim de pass. Ştefănescu probeert naar een medespeler te passen. Saco Vértiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponsaerts verovert de bal door een tackle van achteren. Ponsaerts haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Sáenz speelt de bal door. Ombrellaio kopt de bal weg. Klungelig pakt Isnardi de bal. Ponsaerts is nu in balbezit. Ponsaerts draait met de bal, schiet en ... Sáenz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Martínez probeert naar een medespeler te passen. Nanopoulos probeert naar een medespeler te passen. Saco Vértiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponsaerts verovert de bal door een tackle van achteren. Ponsaerts haalt uit met een fantastische trap. Sáenz bokst de bal weg. Menotti rent richting de bal. Menotti geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mizzi met een snelle inworp. Isnardi geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Ulloa onderschept slim de pass. Milošević begaat een overtreding. Ulloa raakt geblesseerd tijdens het duel. Agüero zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ulloa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulloa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Ponsaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponsaerts passt de bal zonder na te denken. Isnardi rent richting de bal. Isnardi haalt uit met een fantastische trap. Sáenz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Locuaz - la U 5:0

44e minuut.
Morales komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Klungelig pakt Ştefănescu de bal. Ştefănescu speelt de bal door. Ponsaerts is nu in balbezit. Ponsaerts draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Chumpitaz de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Arteaga komt het veld opgelopen. Valenzuela komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Locuaz 34%, la U 66%.
Team Locuaz - la U 5:0

48e minuut.
Valenzuela geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ştefănescu met de inworp. Ombrellaio rent richting de bal. Ombrellaio geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Sáenz met een harde bal richting middenveld. Nanopoulos speelt de bal door. Ferreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Isnardi verovert de bal door een tackle van achteren. Isnardi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Klungelig pakt Isnardi de bal. Agüero is nu in balbezit. Ombrellaio onderschept slim de pass. Ombrellaio geeft een hoge lob. Ponsaerts springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ştefănescu met een snelle inworp. Saco Vértiz is nu in balbezit. Ponsaerts verovert de bal door een tackle van achteren. Ponsaerts geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Ferreira is nu in balbezit. Mizzi onderschept slim de pass. Mizzi met een sublieme pass. Isnardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Isnardi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Mizzi onderschept slim de pass. Mizzi met een sublieme pass. Isnardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Isnardi draait met de bal, schiet en ... Valenzuela probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ştefănescu zal de hoekschop nemen. Isnardi is nu in balbezit. Isnardi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Locuaz - la U 6:0

59e minuut.
Isnardi probeert naar een medespeler te passen. Mizzi rent richting de bal. Mizzi speelt de bal door. Klungelig pakt Ponsaerts de bal. Ponsaerts draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Locuaz - la U 7:0

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mizzi met een snelle inworp. Agüero rent richting de bal. Ombrellaio onderschept slim de pass. Ombrellaio geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ponsaerts is nu in balbezit. Ponsaerts schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Locuaz - la U 8:0

69e minuut.
Arteaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arteaga met een sublieme pass. Martínez probeert naar een medespeler te passen. Ponsaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponsaerts draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Sáenz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Agüero met een sublieme pass. Mizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mizzi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Isnardi de bal. Isnardi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Ponsaerts probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ombrellaio probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mizzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mizzi geeft een lange en hoge pass. Isnardi krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Saco Vértiz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ştefănescu met een snelle inworp. Ombrellaio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ombrellaio geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Isnardi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Saco Vértiz de bal. Ponsaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponsaerts schiet op doel. Sáenz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Locuaz - la U 9:0

86e minuut.
Na een snelle pass probeert Campos de bal onder controle te krijgen. Ponsaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Ombrellaio speelt de bal door. Isnardi rent richting de bal. Isnardi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Sáenz trapt de bal weg. Martínez kopt de bal weg. Klungelig pakt Menotti de bal. Ponsaerts rent richting de bal. Ponsaerts haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Isnardi rent richting de bal. Mizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Isnardi is nu in balbezit. Isnardi geeft een lange en hoge pass. Ponsaerts krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Locuaz - la U 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Locuaz 15%, la U 85%.
Team Locuaz - la U 10:0