Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team perrodrigoxs MAKALU FC
442 Tactiek DEFENSA
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.3 gemiddelde waardering 39.8
average Schieten solid
adequate Passen good
weak Verdedigen adequate


12e minuut.
Peladeiro is nu in balbezit. Peladeiro passt de bal in één keer door. Doganćević probeert de bal aan de voet te houden. Ocaqov rent richting de bal. Ocaqov schiet op doel. Moral verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team perrodrigoxs - MAKALU FC 1:0

15e minuut.
Colţan verovert de bal door een tackle van achteren. Colţan geeft een lange en hoge pass. Revoredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Neag verovert de bal door een tackle van achteren. Neag haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Bartra is nu in balbezit. Bartra speelt de bal door. Pinglo rent richting de bal. Neag onderschept slim de pass. Neag draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Revoredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Revoredo passt de bal zonder na te denken. Pesto speelt de bal door. Neag bereikt de bal nog maar net als eerste. Neag haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Team perrodrigoxs - MAKALU FC 1:1

32e minuut.
Colţan passt de bal in één keer door. Pesto speelt de bal door. Neag bereikt de bal nog maar net als eerste. Neag schiet op doel. Kuliberta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team perrodrigoxs - MAKALU FC 1:2

34e minuut.
Neag schiet op doel. De bal rolt over de achterlijn. Kuliberta met een harde bal richting middenveld. Puda heeft problemen om de bal te vangen. Puda geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Pesto onderschept slim de pass. Pesto met een sublieme pass. Neag is nu in balbezit. Daar is Neag, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neag draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Bartra speelt de bal door. Villela is nu in balbezit. Pesto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pesto krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team perrodrigoxs 49%, MAKALU FC 51%.
Team perrodrigoxs - MAKALU FC 1:2

47e minuut.
Na een snelle pass probeert Vorteil de bal onder controle te krijgen. Pesto rent richting de bal. Pesto speelt de bal door. Neag bereikt de bal nog maar net als eerste. Neag draait met de bal, schiet en ... Kuliberta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Doeltrap. Kuliberta met een harde bal richting middenveld. Pesto kopt de bal weg. Neag is nu in balbezit. Neag schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Doganćević onderschept slim de pass. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano geeft de bal voor. Neag rent richting de bal. Neag draait met de bal, schiet en ... Kuliberta bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Team perrodrigoxs - MAKALU FC 1:3

58e minuut.
Serrano is nu in balbezit. Pesto speelt de bal door. Neag rent richting de bal. Neag haalt uit met een fantastische trap. Kuliberta maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Team perrodrigoxs - MAKALU FC 1:4

68e minuut.
Pesto rent richting de bal. Pesto passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Neag de bal. Neag schiet op doel. Semik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal! Klungelig pakt Semik de bal. Neag rent richting de bal. Neag draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Team perrodrigoxs - MAKALU FC 1:5

82e minuut.
Dzienisz geeft een lange en hoge pass. Mach bereikt de bal nog maar net als eerste. Mach geeft de bal voor. Neag bereikt de bal nog maar net als eerste. Neag draait met de bal, schiet en ... Kuliberta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Neag is nu in balbezit. Neag draait met de bal, schiet en ... Kuliberta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Moral met een harde bal richting middenveld. Pesto kopt de bal weg. Neag rent richting de bal. Neag haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team perrodrigoxs 57%, MAKALU FC 43%.
Team perrodrigoxs - MAKALU FC 1:5