Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-05 19:17
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Isotopi Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3063
Isotopi TrInAcRiA
ufo arr dx Tactiek QTT3ESPDA
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
31.4 gemiddelde waardering 33.2
weak Schieten good
average Passen adequate
average Verdedigen average


8e minuut.
Daar is Penzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Omodei maakt een afschuwelijke overtreding. Penzo raakt geblesseerd tijdens het duel. Barluzzi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Genovesi krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Barluzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Barluzzi geeft de bal voor. Cimarusti is nu in balbezit. Cimarusti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Isotopi - TrInAcRiA 0:1

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barluzzi met de inworp. Balestri geeft een lange en hoge pass. Cimarusti rent richting de bal. Cimarusti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Falcomatà maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Omodei de bal. Genovesi is nu in balbezit. Cimarusti rent richting de bal. Cimarusti haalt uit met een fantastische trap. Lamon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Di Pietro bereikt de bal nog maar net als eerste. Balestri onderschept slim de pass. Balestri passt de bal met de wreef. Genovesi rent richting de bal. Genovesi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Balestri geeft een lange en hoge pass. Daar is Genovesi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cimarusti is nu in balbezit. Cimarusti draait met de bal, schiet en ... Brandi probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Falcomatà geeft een hoge lob. Penzo kopt de bal weg. Cimarusti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimarusti draait met de bal, schiet en ... Lamon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Isotopi - TrInAcRiA 0:2

38e minuut.
Genovesi rent richting de bal. Omodei bereikt de bal nog maar net als eerste. Penzo onderschept slim de pass. Genovesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Genovesi haalt uit met een fantastische trap. Lamon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cimarusti rent richting de bal. Cimarusti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Isotopi - TrInAcRiA 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Isotopi 62%, TrInAcRiA 38%.
Isotopi - TrInAcRiA 0:3

60e minuut.
Bolatto rent richting de bal. Balestri onderschept slim de pass. Balestri passt de bal in één keer door. Genovesi is nu in balbezit. Genovesi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Brandi passt de bal met de wreef. Barluzzi rent richting de bal. Barluzzi probeert naar een medespeler te passen. Genovesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Genovesi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Isotopi - TrInAcRiA 0:4

72e minuut.
Omodei geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barluzzi met de inworp. Penzo rent richting de bal. Penzo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Sansolino passt de bal in één keer door. Peddiu rent richting de bal. Trucculedda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trucculedda krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Isotopi 59%, TrInAcRiA 41%.
Isotopi - TrInAcRiA 0:4