Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-05 22:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Timão - FCG Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2447
Timão - FCG Buenoia FC
2x2 Tactiek 2x2
60% Balbezit 40%
42% Spel op eigen helft 58%
18 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.4 gemiddelde waardering 27.1
good Schieten poor
good Passen weak
excellent Verdedigen weak


5e minuut.
Conceição rent richting de bal. Vigário verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Vigário, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vigário schiet op doel. Baladze probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Vigário rent richting de bal. Vigário draait met de bal, schiet en ... Baladze maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Pieri geeft een lange en hoge pass. Vigário rent richting de bal. Conceição is nu in balbezit. Vigário onderschept slim de pass. Vigário schiet op doel. Baladze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Conceição speelt de bal door. Klungelig pakt Almeida de bal. Nazderko bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazderko haalt uit met een fantastische trap. Baladze probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Seferis rent richting de bal. Seferis geeft een hoge lob. Conceição rent richting de bal. Vigário onderschept slim de pass. Vigário draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Baladze speelt de bal door. Praça kopt de bal weg. Vigário rent richting de bal. Vigário schiet op doel. Baladze probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Timão - FCG 43%, Buenoia FC 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Timão - FCG - Buenoia FC 0:0

50e minuut.
Nazderko is nu in balbezit. Nazderko speelt de bal door. Brenninkmeijer is nu in balbezit. Klungelig pakt Brenninkmeijer de bal. Brenninkmeijer schiet op doel. Baladze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Brenninkmeijer rent richting de bal. Brenninkmeijer schiet op doel. Baladze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Timão - FCG - Buenoia FC 1:0

59e minuut.
Praça geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vigário is nu in balbezit. Conceição verovert de bal door een tackle van achteren. Praça bereikt de bal nog maar net als eerste. Praça draait met de bal, schiet en ... Torreira kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Praça met de inworp. Vigário is nu in balbezit. Conceição bereikt de bal nog maar net als eerste. Vigário onderschept slim de pass. Vigário draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Nazderko is nu in balbezit. Nazderko met een sublieme pass. Vigário rent richting de bal. Vigário draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Timão - FCG - Buenoia FC 2:0

74e minuut.
Seferis rent richting de bal. Seferis passt de bal met de wreef. Brenninkmeijer rent richting de bal. Brenninkmeijer schiet op doel. Baladze werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Timão - FCG - Buenoia FC 3:0

78e minuut.
Praça met de inworp. Conceição bereikt de bal nog maar net als eerste. Vigário verovert de bal door een tackle van achteren. Vigário schiet op doel. Baladze maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Doeltrap. Baladze met een harde bal richting middenveld. Daar is Vigário, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vigário draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Jaagumets heeft problemen om de bal te vangen. Jaagumets met een sublieme pass. Haqverdiyev is nu in balbezit. Haqverdiyev haalt uit met een fantastische trap. Baladze maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Timão - FCG 41%, Buenoia FC 59%.
Timão - FCG - Buenoia FC 3:0