Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CHROBRY_1946 Dynamo Muri
532-2 Tactiek Phase 4L1
48% Balbezit 52%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 33
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 1
56.9 gemiddelde waardering 71.5
solid Schieten brilliant
excellent Passen outstanding
excellent Verdedigen outstanding


4e minuut.
dos Santos geeft de bal voor. Kaltofen kopt de bal weg. Pavlovic rent richting de bal. Seheryıldızı verovert de bal door een tackle van achteren. Seheryıldızı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - Dynamo Muri 0:1

12e minuut.
Von Gunten heeft problemen om de bal te vangen. Vercammen verovert de bal door een tackle van achteren. Vercammen probeert naar een medespeler te passen. Soyez bereikt de bal nog maar net als eerste. Soyez geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Von Siebenthal verovert de bal door een tackle van achteren. Von Siebenthal geeft de bal voor. Satılmaz speelt de bal door. Kaltofen heeft problemen om de bal te vangen. Kaltofen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Seheryıldızı bereikt de bal nog maar net als eerste. Seheryıldızı speelt de bal door. Kaltofen heeft problemen om de bal te vangen. Kaltofen draait met de bal, schiet en ... Fili werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - Dynamo Muri 0:2

25e minuut.
dos Santos met een sublieme pass. Soyez is nu in balbezit. Soyez geeft een hoge lob. Kaltofen springt en kopt de bal. Fili probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
dos Santos probeert naar een medespeler te passen. Soyez bereikt de bal nog maar net als eerste. Soyez geeft een lange en hoge pass. Seheryıldızı is nu in balbezit. Seheryıldızı haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
dos Santos speelt de bal door. Seheryıldızı bereikt de bal nog maar net als eerste. Seheryıldızı passt de bal in één keer door. Kaltofen is nu in balbezit. Kaltofen draait met de bal, schiet en ... Fili kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Kaltofen is nu in balbezit. Seheryıldızı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaltofen is nu in balbezit. Seheryıldızı bereikt de bal nog maar net als eerste. Seheryıldızı haalt uit met een fantastische trap. Fili verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Soyez heeft problemen om de bal te vangen. Soyez speelt de bal door. Walcott bereikt de bal nog maar net als eerste. Walcott geeft een lange en hoge pass. Seheryıldızı maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Rantakoivu probeert de bal met de borst te controleren. Laportosa is nu in balbezit. Rantakoivu verovert de bal door een tackle van achteren. Rantakoivu geeft een hoge lob. Seheryıldızı springt en kopt de bal. Fili bokst de bal weg.

38e minuut.
Rantakoivu met een sublieme pass. Walcott probeert naar een medespeler te passen. Seheryıldızı rent richting de bal. Seheryıldızı geeft een hoge lob. Kaltofen springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Laportosa kopt de bal weg. Pitzalis bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Satılmaz. Pitzalis raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Šušnjić komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Walcott probeert naar een medespeler te passen. dos Santos is nu in balbezit. dos Santos geeft de bal voor. Seheryıldızı rent richting de bal. Seheryıldızı haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHROBRY_1946 81%, Dynamo Muri 19%.
CHROBRY_1946 - Dynamo Muri 0:2

46e minuut.
Soyez speelt de bal door. Kaltofen is nu in balbezit. Kaltofen passt de bal in één keer door. Seheryıldızı heeft problemen om de bal te vangen. Seheryıldızı haalt uit met een fantastische trap. Fili verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Armadura is nu in balbezit. dos Santos met een sublieme pass. Soyez bereikt de bal nog maar net als eerste. Soyez geeft een hoge lob. Seheryıldızı springt en kopt de bal. Fili verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Von Siebenthal kopt de bal weg. dos Santos speelt de bal door. Soyez speelt de bal door. Daar is Seheryıldızı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seheryıldızı haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Szadołowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Báló, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaltofen is nu in balbezit. Kaltofen draait met de bal, schiet en ... Fili maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - Dynamo Muri 0:3

62e minuut.
Fili probeert naar een medespeler te passen. Laportosa kopt de bal weg. Rantakoivu geeft een hoge lob. Seheryıldızı bereikt de bal nog maar net als eerste. Seheryıldızı draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Pavlovic geeft een hoge lob. Armadura kopt de bal weg. dos Santos met een sublieme pass. Soyez geeft een lange en hoge pass. Seheryıldızı springt en kopt de bal. Fili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Klungelig pakt Von Siebenthal de bal. Walcott rent richting de bal. Walcott passt de bal in één keer door. Seheryıldızı heeft problemen om de bal te vangen. Seheryıldızı schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bürgi komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Walcott is nu in balbezit. Walcott passt de bal met de wreef. Soyez bereikt de bal nog maar net als eerste. Soyez passt de bal zonder na te denken. dos Santos geeft een hoge lob. Fili verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kaltofen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaltofen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - Dynamo Muri 0:4

79e minuut.
dos Santos passt de bal in één keer door. Walcott met een sublieme pass. Soyez is nu in balbezit. Soyez geeft een hoge lob. Kaltofen krijgt zijn hoofd ertegen. Fili bokst de bal weg. Seheryıldızı bereikt de bal nog maar net als eerste. Seheryıldızı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - Dynamo Muri 0:5

80e minuut.
Mitreski geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Von Siebenthal stond buitenspel. Satılmaz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Seheryıldızı is nu in balbezit. Seheryıldızı schiet op doel. Fili bokst de bal weg.

84e minuut.
Modzelewski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Yang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vercammen speelt de bal door. Kaltofen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaltofen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Walcott passt de bal in één keer door. Soyez met een sublieme pass. Kaltofen geeft een hoge lob. Seheryıldızı maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - Dynamo Muri 0:6

88e minuut.
Vercammen probeert naar een medespeler te passen. Seheryıldızı bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlovic rent richting de bal. Seheryıldızı verovert de bal door een tackle van achteren. Seheryıldızı haalt uit met een fantastische trap. Fili verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Walcott speelt de bal door. Daar is Seheryıldızı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seheryıldızı probeert naar een medespeler te passen. Walcott bereikt de bal nog maar net als eerste. Walcott geeft een lange en hoge pass. Fili kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHROBRY_1946 81%, Dynamo Muri 19%.
CHROBRY_1946 - Dynamo Muri 0:6